Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 983 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Magisk

481

Mycket bra

393

Medelmåttigt

85

Dåligt

16

Hemskt

9
Jobb
392
Par
271
Ensam resenär
56
Familj
152

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Utsikt mot Uppsala slott är härligt. På våning 6 var det fint. Rum 649 hade till exempel badkar och fin utsikt. (Fridamariie)
    Sun May 19 07:45:25 CDT 2019
  • Be om badkar men långt från Gymmet som hörs flera våningar ner när flodhästar stampar på löparbandet. (mranderz)
    Sat Dec 15 05:07:31 CST 2018
  • Hiss finns, och vissa rum är handikappsanpassade. (MyAnd85)
    Mon Nov 19 04:45:11 CST 2018
  • Välj bort rum som inte har vägg mellan toan och sovrummet (LillemorE11)
    Sun Oct 28 04:31:27 CDT 2018
  • Rum högt upp med utsikt mot staden ger en fin utsikt mot bland annat slottet (annasS4475PX)
    Mon Aug 20 01:54:48 CDT 2018
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Coastal04187819581

"Lugnt och skönt"

Reviewed januari 28, 2019     Trip type:  Kompisresa

Mycket trevligt och fräscht hotell med god frukost och sköna sängar.Kuddarna kunde varit lite skönare, men allt annat väger upp.Tyst och lugnt hotellrumBra läge med nära till både station och centrum,

Read more  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  januari 29, 2019

Stort tack för ditt fantastiska betyg och för att du tar dig tid att ge oss feedback! Det gläder mig att ni hade det bra hos oss. Tveka inte att kontakta oss under din nästa vistelse så ska vi förska hitta en kudde som du tycker om. varmt Välkommen tillbaka till oss snart igen. Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

NorthStar47360644654

"+ till restaurangen"

Reviewed januari 16, 2019     Trip type:  Par

Snuskigt med heltäckningsmatta:( Maten var mycket god på restaurangen, dock dyrt. Frukosten hade sina guldkorn. Mycket mysig miljö på frukosten. Ett extra plus att man fick två kuddar var till sängen.

Read more  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  januari 16, 2019

Hej NorthStar Tack för din feedback från din vistelse hos oss! Va härligt att se att du fick njuta under frukosten och jag hoppas att du fick sova riktigt gott! Vi har två våningar av hotellrum som inte har heltäckningsmatta så tveka inte att säga till så förbokar vi ett sådant rum till dig nästa gång. Varmt välkommen till oss snart igen och då hoppas jag att vi kan överträffa dina förväntningar på oss. Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

Jacobpeak
Vetlanda, Sverige

"Ett dygn"

Reviewed januari 16, 2019     Trip type:  Familj

Ett miljövänligt hotell. Trevlig personal. En härlig frukost med allt jag önskar mig på morgonen och lite till, dom hade den godaste apelsinjuicen som jag inte fått på många andra hotell. På kvällen så serverades det goa drinkar i baren. Så nästa tripp till Uppsala så blir det detta hotell vi kommet boka.

Read more  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  januari 16, 2019

Hej Jacob Fantastiskt kul att starta dagen med att läsa din feedback från din övernattning hos oss. Det gläder oss verkligen att vi har lyckats att nå upp till dina förväntningar på oss! Apelsinjuicen kommer från Brämhults, så kan du få lite hotellkänsla till frukosten hemma tills dess att vi får hälsa dig välkommen tillbaka till oss igen. Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

louisecP4800AE
Nykvarn, Sverige

"Fint hotell"

Reviewed januari 05, 2019     Trip type:  Familj

Ett fint hotell där man sov väldigt bra i sköna sängar. Lugnt trots hotellets storlek, verkar vara välisolerade rum. Frukosten var fantastisk! Jag är kräsen när det kommer till städning och där tycker jag att det fanns missar. För övrigt ett fint hotell!

Read more  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  januari 08, 2019

Hej Louise tack för ditt fantastiska betyg! Det gläder oss att ni hade det bra hos oss och jag hoppas att vi snart får hälsa er välkomna tillbaka till oss! Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

Nomad64914709850
Uppsala, Sverige

"Mycket fint hotell med väldigt sköna sängar"

Reviewed januari 02, 2019     Trip type:  Par

Fint hotell, korridorerna på våningsplanen skulle kunnat vara bättre inredda för att ge en bättre helhetsupplevelse. God frukostbuffé med ett stort utbud, dock väldigt trångt i restaurangen när många åt samtidigt. Överlag ett mycket fint hotell och det rekommenderas.

Read more  

Stayed december 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  januari 03, 2019

Hej Jan Va härligt att se att ni hade det bra hos oss! Stort tack för det fina betyget. Jag hoppas att ni fick sova riktigt gott och att ni fann ett bra bord att sitta vid och äta frukost. Jag hoppas att vi snart får hälsa er välkomna tillbaka till oss igen Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC