Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 898 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

Magisk

439

Mycket bra

360

Medelmåttigt

78

Dåligt

13

Hemskt

8
Jobb
365
Par
247
Ensam resenär
51
Familj
133

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rum högt upp med utsikt mot staden ger en fin utsikt mot bland annat slottet (Anna S)
    Mon Aug 20 01:54:48 CDT 2018
  • Högt upp mot staden är fint att bo. Härlig utsikt mot slott och kyrka. (Oskar G)
    Mon May 14 11:32:55 CDT 2018
  • Rum med balkong mot staden är att föredra. (Robban68)
    Sat Mar 31 13:19:17 CDT 2018
  • Väldigt tysta rum. Bodde på våning 4 och hade utsikt mot busstationen. (LillemorE11)
    Wed Mar 28 10:48:32 CDT 2018
  • Trevligare med utsikt in mot Uppsala, men ingen märkvärdig utsikt från plan 5. (Topgun99)
    Sun Feb 11 22:54:02 CST 2018
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Paul Aaron B
Maple Grove, MN, United States

"Radisson BLU, Uppsala"

Reviewed augusti 16, 2014     Trip type:  Jobb

Mycket trevligt hotell, intill centralstationen. Rummen ganska stora för Europa, nice, och mycket rent. Frukosten var bra men inte fantastisk. Fitnesscenter trevlig med mycket bra utsikt, men bara tre maskiner.

Read more  

Stayed augusti 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  augusti 18, 2014

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed our rooms and its cleanliness. We hope to welcome you back to Uppsala soon again! With Kind Regards Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

Karl-Axel M
Oslo, Norway

"Mycket bra service och bo i Uppsala"

Reviewed augusti 03, 2014     Trip type:  Jobb

Vårt senaste besök var mycket trevligt. Vi njöt av god mat på Picknick restaurang. The fish and chips, biffen, ankbröst och inte minst den mycket vackra desserter smakade utmärkt. Vi kommer absolut tillbaka! Att sova var bra i mycket trevliga sängar och bekväma kuddar.

Read more  

Stayed augusti 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  augusti 05, 2014

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed your stay with us and that you had the opportunity to eat in our Picnic Restaurant. We look forward to your next stay. With Kind Regards Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

Anders B
Göteborg, Sweden

"Ett utmärkt bra hotell"

Reviewed augusti 02, 2014     Trip type:  Ensam resenär

Allt allt var mycket bra, utmärkt frukost, bra säng, trevlig personal, bra läge vid stationen, helt enkelt ett hotell att varmt rekommendera, ger det högsta betyg på allt, kommer tillbaka mer en gärna

Read more  

Stayed augusti 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  augusti 11, 2014

Hej Anders Det låter som om du har haft en bra vistelse hos oss, och jag hoppas att du vaknade utvilad och att Uppsala bjöd på fin väder! Tack så väldigt mycket för att du har tagit dig tid att skriva om din vistelse och ditt fina betyg! Jag hoppas att du snart har vägarna förbi Uppsala igen! Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

Leif E
Vallentuna, Sweden

"Bekvämt och trivsamt hotell"

Reviewed augusti 01, 2014     Trip type:  Par

Ombonat, rent o snyggt, trevlig personal som verkligen brydde sig om gästerna, till ett leende. God och bra frukost, fin utsikt, mot tågen. Ett stort plus för takbalkongen med fin utsikt! Ett par bekväma stolar på takterassen vore önskvärt. Lugn miljö nära tåg och citykärnan

Read more  

Stayed juli 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  augusti 04, 2014

Hej Leif! Tack för att du tagit dig tid att ge oss feedback och skriva om din vistelse! Va härligt att service levde upp till era förväntningar och att Uppsala bjudit på fint väder så att vår terass kom till användning. Vi ska se om vi kan få fram lite bekvämare stolar till er nästa vistelse, hade såklart varit perfekt med det väder vi haft i år! Jag hoppas att vi snart får möjlighten att välkomna er tillbaka till Uppsala och Radisson Blu. Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

Guran4400

"Mycket bra"

Reviewed juli 24, 2014     Trip type:  Familj

Vänligt mottagande, avslutade med att säga att jag skulle återkomma om det var något mer. Bra rum, med mycket skön, sval säng. Kommer att rekommendera hotellet till mina vänner. Åt middag på eran resturang, det var mycket got. Trevligt med picnicresturangen. Återkommer gärna till er.

Read more  

Stayed juli 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  juli 28, 2014

Hej Guran4400 Va härligt att höra att er vistelse hos oss nådde upp till era förväntningar på oss! Och stort tack föra tt du tagit dig tid att dela med dig av dina erfarenheter! Det glädjer mig att ni passade på att göra ett besök i vår restaurang, jag hoppas att ni snart kommer tillbaka igen och provar de rätter som ni inte hann med denna gången. Önskar er en fortsatt härlig sommar! Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC