Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 847 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

Magisk

411

Mycket bra

344

Medelmåttigt

73

Dåligt

13

Hemskt

6
Jobb
350
Par
227
Ensam resenär
50
Familj
121

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Högt upp mot staden är fint att bo. Härlig utsikt mot slott och kyrka. (Oskar G)
    Mon May 14 11:32:55 CDT 2018
  • Rum med balkong mot staden är att föredra. (Robban68)
    Sat Mar 31 13:19:17 CDT 2018
  • Väldigt tysta rum. Bodde på våning 4 och hade utsikt mot busstationen. (Lillemor E)
    Wed Mar 28 10:48:32 CDT 2018
  • Trevligare med utsikt in mot Uppsala, men ingen märkvärdig utsikt från plan 5. (Topgun99)
    Sun Feb 11 22:54:02 CST 2018
  • Ju högre upp desto bättre utsikt, välj rum som vetter in mot stan om man vill se slott och domkyrka. (Leif N)
    Mon Jan 22 08:16:08 CST 2018
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

s95aka
Sollentuna, Sverige

"Bra läge, bra hotell"

Reviewed maj 19, 2014     Trip type:  Kompisresa

Mycket bra läge på detta hotell, rent modernt trevliga rum, bra service med nästan perfekt frukost (ingen färskpressad apelsinjuice) - jag gillade allt med vistelsen. Incheckning och utcheckning riktigt snabb och vänlig personal.

Read more  

Stayed maj 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  maj 26, 2014

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed our services and breakfast, please do not hesitate to reach out to one of our staff members and ask for juice, if we have everything that we need to make the juice, you will recieve freshly made juice. We look forward to your next stay. With Kind Regards Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

Per P
Göteborg, Sweden

"Rekommenderas!"

Reviewed maj 14, 2014     Trip type:  Jobb

Utmärkt, professionell och vänlig personal! Trevliga, rena och moderna rum med en vacker utsikt och mycket bekväma sängar. Mycket bra frukost och en restaurang som är värt att spendera en kväll på. Det enda som skulle kunna förbättras är att tv på rummet. Nästa gång i Uppsala jag skulle älska att komma tillbaka till detta hotell!

Read more  

Stayed maj 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  maj 15, 2014

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed our hotel and restaurant. We look forward to your next stay. With Kind Regards Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

Lise-Lott A
Stockholm, Sweden

"Superbra rum men omysig restaurang"

Reviewed maj 11, 2014     Trip type:  Familj

Vi försökte pricka in Uppsalas bästa hotell och gick på rekommendationer men tyckte nog inte att våra förväntningar helt infriades trots fantastisk personal. Kanske berodde det på att restaurangen och lobbyn inte kändes så inbjudande.

Read more  

Stayed maj 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  maj 13, 2014

Hej Lise-Lott Tack för att du tagit dig tid att skriva om din vistelse hos oss. Det glädjer oss att er vistelse varit bra och att personalen givit er bra service. Vi tar tacksamt emot våra gästers förbättringsföslag så om du har möjlighet att skriva ett par rader till mig på hur du upplever att vi skulle kunna mysa till restaurang och lobby ytterligare för att få en trevligare känsla så uppskattar vi detta otroligt mycket. Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala sofia.soderin@radissonblu.com

Joakim F

"Radisson Blu Uppsala"

Reviewed maj 02, 2014     Trip type:  Par

Jag bodde på detta hotell medan min fästmö var opererades på Akademiska i Uppsala. Servicen var utmärkt och personalen erbjöd oss ett nytt rum eftersom den sista april firandet skulle orsaka störande ljud i vårt första rum. Allt som allt var det en underbar vistelse.

Read more  

Stayed maj 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  maj 04, 2014

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. I hope everything went well with the operation for you fiancé. We are delighted to read that you enjoyed our services and that you got a quit room during the festivities. We look forward to your next stay. With Kind Regards Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

Orje F
Uppsala, Sweden

"Kund"

Reviewed april 22, 2014     Trip type:  Par

Rent, trevligt hotell med bra mat och dryck. Downtown i närheten med massor av olika barer och restauranger. Bra kommunikationer med tåg och buss. Fin utsikt över Uppsala skyline. Om du gillar att träna betala ett besök på gymmet eller bara koppla av på spa ...

Read more  

Stayed april 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  april 27, 2014

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed our great location and our in house facilities. We look forward to your next stay. With Kind Regards Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC