Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 780 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

Magisk

376

Mycket bra

321

Medelmåttigt

67

Dåligt

11

Hemskt

5
Jobb
325
Par
209
Ensam resenär
47
Familj
111

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ta inte rummet bredvid gymmet (Andreas O)
    Wed May 03 06:24:33 CDT 2017
  • Sjunde våningen (Joakim T)
    Mon Apr 03 08:02:47 CDT 2017
  • De rum där vi sov på låg på femte vån. bra utsikt (Leif L)
    Tue Nov 01 10:51:59 CDT 2016
  • Bor man högre upp i hotellet så är utsikten fin över stan och slottet. (Mia1954)
    Wed Sep 21 11:17:02 CDT 2016
  • 655 var en mycket bra rum (JessChGu)
    Sat Jul 16 07:35:31 CDT 2016
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas
Fitness

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Thommy E

"Bästa urval i Uppsala"

Reviewed mars 25, 2014     Trip type:  Familj

Om du planerar att besöka Uppsala är detta hotellet. Det förklarat min situation är perfekt inom 100 m från tåg och bussar. Gångavstånd till centrum med shopping. 5 Minuter till den nya byggdes och mycket trevlig Kultur/Conference Center. Vi njöt av en utmärkt middag i den trevliga restaurangen vid ankomsten när vi var för trötta för att gå ut.

Read more  

Stayed april 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  mars 28, 2014

Thank you Thommy for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed your stay with us. We look forward to your next stay. With Kind Regards Sofia Söderin Radisson blu Hotel Uppsala

Lena K
Göteborg

"Fräscht hotel med underbar frukost"

Reviewed mars 10, 2014     Trip type:  Familj

Snyggt hotell med fräscha rum och suverän frukost. Sonen fick enligt önskemål både espresso och mörk choklad till frukost! centralt läge i Uppsala och lätt att parkera bilen. Välutrustat gym och fräsch relax med fin utsikt över staden.

Read more  

Stayed april 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  mars 18, 2014

Tack för dina fina ord! Vi hoppas att du snart kommer tillbaka och får möjligheten att sitta ute i solen på relaxen och njuta av utsikten. Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

Anna G
Husby-Rekarne, Sweden

"Kanon"

Reviewed februari 10, 2014     Trip type:  Par

Ett helt perfekt Hotell! Trevlig personal. Rummet var mysigt frächt och hemtrevligt på samma gång. Middagern var prisvärd fin och super god. Frukostbuffen hade allt man kan önska och lite till. Läget på hotellet är bra då det är nära till allt! Allt var verkligen helt perfekt!!!!

Read more  

Stayed mars 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... R, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  februari 14, 2014

Hej Anna G. Va roligt att du uppskattade vårat Hotell och tack för att du tagit dig tid att skriva ett sådant fint omdöme! Vi ser fram emot att få ha dig som gäst hos oss igen. Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager

Eric B
Uppsala, Sweden

"Fantastisk upplevelse"

Reviewed februari 02, 2014     Trip type:  Ensam resenär

Allt var bara bra, inget att klaga på. Bra bearkast, trevliga rum, Kombinationen läge och pris. nära till cental stationen. Jag skulle definitivt rekommendera andra pepole att bo här. Jag bodde i ett enkelrum var badrummet var integrerade med sovrum!

Read more  

Stayed februari 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  mars 24, 2014

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed out services. We look forward to your next stay. Please friend us on Facebook to stay informed of our upcoming specials! With Kind Regards Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

pfred2014
Tönsberg, Norge

"Allt var bra och mycket trevlig personal"

Reviewed februari 01, 2014     Trip type:  Jobb

Hotellet har en personal som är extremt trevlig och hjälpsam. Vi fick utmärkta råd om ställen att äta på, och jag fick batterier jag behövde för min elektrisk tandborste med ett leende och utan kostnad. Frukosten är utmärkt och har en ekologisk profil. Rummen var rena som förväntat. Gymmet var små och inte så inbjudande. Läge precis vid tåg- och busstationen är utmärkt. Allt som allt detta hotell kan rekommenderas

Read more  

Stayed februari 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC