Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 859 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Magisk

417

Mycket bra

348

Medelmåttigt

75

Dåligt

13

Hemskt

6
Jobb
355
Par
232
Ensam resenär
51
Familj
122

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Högt upp mot staden är fint att bo. Härlig utsikt mot slott och kyrka. (Oskar G)
    Mon May 14 11:32:55 CDT 2018
  • Rum med balkong mot staden är att föredra. (Robban68)
    Sat Mar 31 13:19:17 CDT 2018
  • Väldigt tysta rum. Bodde på våning 4 och hade utsikt mot busstationen. (Lillemor E)
    Wed Mar 28 10:48:32 CDT 2018
  • Trevligare med utsikt in mot Uppsala, men ingen märkvärdig utsikt från plan 5. (Topgun99)
    Sun Feb 11 22:54:02 CST 2018
  • Ju högre upp desto bättre utsikt, välj rum som vetter in mot stan om man vill se slott och domkyrka. (Leif N)
    Mon Jan 22 08:16:08 CST 2018
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

mkh65
Gävleborgs län, Sverige

"Trevligt hotell med bra läge"

Reviewed april 15, 2014     Trip type:  Par

Fint hotell och överraskande tyst i rummet, trots närheten till järnväg och pubar. Trevliga rum med stort badrum. Saknade dock krokar i rummet att hänga saker på, lite för lite förvaring. Fick fråga efter tofflorna som enligt hemsidan ska ingå i alla rum. Städningen var lite så där hafsigt genomförd och de tog våra privata glas som vi haft med oss, hittade dem sedan på städvagnen utanför. Bra frukost.

Read more  

Stayed april 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  april 21, 2014

Tack för din feedback och för att du tagit dig tid att skriva om din upplevelse hos oss.Jag är hemskt ledsen att glasen blev urtagna ur erat rum och jag har tillsammans med husfrun gått igenom rutinerna kring detta så att det inte ska hända igen! Återigen stort tack för att du tagit dig tid att skriva om din vistelse och jag hoppas att vi snart får möjligheten att hälsa dig välkommen till oss snart igen. Med Vänling Hälsning Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

Raja S
Skåne, Sweden

"Trevligt och med hög standard"

Reviewed april 03, 2014     Trip type:  Jobb

Mycket trevligt och centralt beläget hotell med hög standard. Ljust och luftigt rum även om det inte var så stort. Rent och snyggt, bra sovkomfort och tysta korridorer! Frukosten var också helt enligt förväntan.

Read more  

Stayed april 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  april 09, 2014

Hej Raja Tack för din fina feedback, och det glädjer oss oerhört att din vistelse varit enligt förväntan. Vi önskar dig en härlig vår och hoppas att vi snart får möjlighet att hälsa dig välkommen som göst hos oss snart igen. Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

Anita B
Uppsala, Sweden

"Bra läge"

Reviewed april 03, 2014     Trip type:  Jobb

Läget, nära till tåg och fin skön rum. Härlig utsikt från balkongen. Vänlig personal. Frukosten var mycket trevlig, massor av mat att välja mellan. Jag kommer att rekommendera det här hotellet till vänner och kollegor.

Read more  

Stayed april 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  april 09, 2014

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed the balcony and the breakfast. We look forward to your next stay. With Kind Regards Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

Kristin B
Sandviken, Sweden

"Ett fantastiskt hotell med..."

Reviewed mars 27, 2014     Trip type:  Jobb

Personligt bemötande Engagerad personal Glädjespridande inredning Affärsmässigt i toppklass med moderna och rena rum. Ett hotell med bra läge. Även om jag denna gång reste i tjänst så kommer jag absolut komma hit privat.

Read more  

Stayed mars 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  april 09, 2014

Hej Kristin B Vilka fina ord! Otroligt kul att få läsa dom fina raderna! Det låter som om du hade det bra hos oss! Vi hoppas att du snart kommer tillbaka till Uppsala och Radisson Blu Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

girtsd
Riga, Latvia

"Vänlig och bekvämt"

Reviewed mars 25, 2014     Trip type:  Jobb

Jag har bott på detta hotell tre gånger, och den erfarenhet har varit ganska konsekvent. Läget är bra, personalen är mycket vänlig och hjälpsam, och priset är rimligt för svenska mått. Bra restaurang, snabbt internet.

Read more  

Stayed mars 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  mars 28, 2014

Thank you girtsd for taking the time to write about your experiences from our hotel! I hope that we get to welcome you back, soon again With Kind Regards Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC