Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 766 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

Magisk

370

Mycket bra

313

Medelmåttigt

67

Dåligt

11

Hemskt

5
Jobb
321
Par
205
Ensam resenär
46
Familj
109

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ta inte rummet bredvid gymmet (Andreas O)
    Wed May 03 06:24:33 CDT 2017
  • Sjunde våningen (Joakim T)
    Mon Apr 03 08:02:47 CDT 2017
  • De rum där vi sov på låg på femte vån. bra utsikt (Leif L)
    Tue Nov 01 10:51:59 CDT 2016
  • Bor man högre upp i hotellet så är utsikten fin över stan och slottet. (Mia1954)
    Wed Sep 21 11:17:02 CDT 2016
  • 655 var en mycket bra rum (JessChGu)
    Sat Jul 16 07:35:31 CDT 2016
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas
Fitness

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

SansarBoston_MA
Boston, MA

"Underbar vistelse på Raddisons Blu Uppsala"

Reviewed januari 27, 2014     Trip type:  Jobb

Detta är ett relativt nytt hotell i området. Jag bodde här i 10 dagar för företag som mitt företag är en kort bilresa från hotellet. Hotellet Friendly and helpful staff. Frukosten var mycket trevliga och mycket mättande. Hade önskat lite mer variation men återigen hur kreativ kan du få med frukost rätt? Om du funderar på att bo här tveka inte att boka. Du kommer att gilla det.

Read more  

Stayed februari 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  mars 24, 2014

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed our hotel and that you recomend it to other travelers. We look forward to your next stay. With Kind Regards Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala Please friend us on Facebook to stay informed of our upcoming specials!

Simon M
Manchester, United Kingdom

"Bra läge Hotel"

Reviewed januari 24, 2014     Trip type:  Jobb

Hotellet är mycket bekvämt beläget intill centralstationen och det är lätt att promenera in till stan för middag. Rummen är bra, lugnt och har gratis Internet för 1 timme. Restaurangen serverar en bra frukostbuffé och har en sen öppning bar. Kvällen maturvalet är dålig men det är lätt att promenera till de lokala restaurangerna.

Read more  

Stayed februari 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Yonatan P
Boston, United States

"Personalen var utmärkt"

Reviewed januari 23, 2014     Trip type:  Jobb

Jag var på detta hotell i 3 nätter och det kändes som om jag varit där förut, detta i en del av de sätt jag behandlades av personalen. Glöm inte att ta med din AC adapter för din USA elektronik eller så kan du köpa i receptionen.

Read more  

Stayed februari 2014

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC