Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 766 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

  • Certificate of Excellence 2017 Certificate of Excellence 2017

Magisk

370

Mycket bra

313

Medelmåttigt

67

Dåligt

11

Hemskt

5
Jobb
321
Par
205
Ensam resenär
46
Familj
109

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ta inte rummet bredvid gymmet (Andreas O)
    Wed May 03 06:24:33 CDT 2017
  • Sjunde våningen (Joakim T)
    Mon Apr 03 08:02:47 CDT 2017
  • De rum där vi sov på låg på femte vån. bra utsikt (Leif L)
    Tue Nov 01 10:51:59 CDT 2016
  • Bor man högre upp i hotellet så är utsikten fin över stan och slottet. (Mia1954)
    Wed Sep 21 11:17:02 CDT 2016
  • 655 var en mycket bra rum (JessChGu)
    Sat Jul 16 07:35:31 CDT 2016
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas
Fitness

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

OlaWes
Gävle, Sverige

"Hög klass !"

Reviewed juni 12, 2017     Trip type:  Jobb

Hög klass på hotellet. Mycket vänlig och snabb incheckning (Alice). Mycket fint och välstädat rum med skön sängkomfort. Väldigt tyst och sovvänligt ! Härlig frukost men dock mkt irriterande musik. Perfekt läge 1 min från resecentrum.

Read more  

Stayed juli 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  juni 13, 2017

Hej OlaWes Stort tack för ditt fina betyg och för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse till andra resande! Det glädjer oss verkligen att du har sovit gott och att du kommer ihåg Alice vid namn! Jag hoppas att vi i framtiden får möjlighet att hälsa dig välkommen tillbaka till oss snart igen Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

Fröken Regnbåge L
Uppsala, Sverige

"Malin Lernebo"

Reviewed juni 08, 2017     Trip type:  Par

Mysigt hotell! Bra service, trevlig personal, bra bemötande, och god hotellfrukost. + för god korv, äggröra och extra+ för att även tillagad svamp fanns i utbudet! Fanns även mycket annat att välja på ��

Read more  

Stayed juli 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  juni 13, 2017

Hej Malin Stort tack för att du tar dig tid att dela med dig av din vistelse hos oss och tack för ditt fina betyg! Det låter som om vi har lyckats att leva upp till dina förväntningar på oss, vilket är helt fantastiskt kul och precis så som vi vill ha det! Jag hoppas du får en fin sommar och vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss snart igen! Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

Katarina L
Stockholm, Sverige

"Lyxig känsla för weekend i Uppsla"

Reviewed maj 29, 2017     Trip type:  Kompisresa

Mycket trevligt och snyggt hotell med bra personal. Vi uppgraderades till ett bättre rum för en liten peng. Härlig utsikt från balkongen men lite märkligt med s k öppen planlösning i badrummet (bara dessa med balkong).

Read more  

Stayed juni 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  juni 07, 2017

Hej Katarina Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer mig att ni har haft det bra hos oss och att ni gillade våra superiorrum, jag hoppas att Uppsala även bjöd på lite sol under vistelsen så balkongen kom till sin fulla rätt! Rummen är lite mindre än de övriga just p.g.a. balkongen och för detta ville vi försöka skapa lite rymd åt rummet med nuvarande planlösning! Men stort tack för att du ger oss din feedback på detta och det är självklart något vi tar till oss utav och tar med oss dina erfarenheter till framtida förbättringar! Jag hoppas att vi snart får hälsa dig välkommen tillbaka till oss igen Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

812runem
Trondheim, Norway

"Bra affärshotell"

Reviewed maj 12, 2017     Trip type:  Ensam resenär

Vi njöt av hela upplevelsen, rum rymliga, mycket rent och fantastisk utsikt över stationsområdet. Kunde inte vara bättre. Personalen mycket välkomnande slutet hjälpsam. Lite trångt på frukosten område, men ändå upp till den standard på förväntningar.

Read more  

Stayed juni 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  maj 15, 2017

Thank you for taking the time to give us feedback from your stay and for sharing your exerience with other travelers! Im so glad to see that you had a good stay with us and I hoper you slept really well! I´m glad to see that our staff showed their Yes I Can! service and I do hope we will see you soon again. With Kind Regards Sofia Söderin Hotel Manager Radissson Blu Hotel Uppsala

638leifl
Västervik, Sweden

"Centralt beläget hotell men tyst."

Reviewed december 02, 2016     Trip type:  Jobb

Nära till allt. Modernt hotell med bra rum. Mycket bra frukost med allt du kan önska dig. Personalen är mycket serviceinriktad. Tyvärr är garaget tillgängligt för alla med uteliggare som gör sina behov där.

Read more  

Stayed januari 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  december 05, 2016

Stort tack för dina fina kommentarer och för att du tar dig tid att dela med dig av dina erfarenheter. Fantastiskt kul att se att du hade det bra hos oss och att personalen visat sin Yes I Can! service. Tyvärr äger vi ju själva inte garaget och har inte möjligheten att styra över öppettider eller lås, men jag sänder gärna dina synpunkter vidare till de som driver detta. Jag önskar dig en härlig vinter och hoppas på ett snart återseende Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC