Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 862 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Magisk

418

Mycket bra

348

Medelmåttigt

75

Dåligt

13

Hemskt

8
Jobb
356
Par
232
Ensam resenär
51
Familj
124

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Högt upp mot staden är fint att bo. Härlig utsikt mot slott och kyrka. (Oskar G)
    Mon May 14 11:32:55 CDT 2018
  • Rum med balkong mot staden är att föredra. (Robban68)
    Sat Mar 31 13:19:17 CDT 2018
  • Väldigt tysta rum. Bodde på våning 4 och hade utsikt mot busstationen. (Lillemor E)
    Wed Mar 28 10:48:32 CDT 2018
  • Trevligare med utsikt in mot Uppsala, men ingen märkvärdig utsikt från plan 5. (Topgun99)
    Sun Feb 11 22:54:02 CST 2018
  • Ju högre upp desto bättre utsikt, välj rum som vetter in mot stan om man vill se slott och domkyrka. (Leif N)
    Mon Jan 22 08:16:08 CST 2018
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

982karinl
Skara, Sverige

"Karin rum 758"

Reviewed maj 18, 2018     Trip type:  Jobb

Mkt nöjd. Kom väldigt sent pga tågstrul. Men blev uppgraderad till svit med balkong. Mkt generöst! Underbar svit, som en mindre lägenhet med balkong. Bra Marshallhögtalare m bluetooth att lyssna på musik på rummet och rent o fräscht.

Read more  

Stayed maj 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  maj 23, 2018

Hej Karin, Stort tack för ditt fantastiska betyg! Vad roligt att se att du uppskattade uppgraderingen och att rummet var till belåtenhet! Jag hoppas att du fick sova gott och att vår frukost gav dig en bra start på dagen! Jag önskar en trevlig vår och hoppas att vi snart får hälsa dig varmt välkommen tillbaka till oss! Med vänlig hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

Marretessan
Skövde, Sverige

"Supermysigt och modernt hotell"

Reviewed maj 07, 2018     Trip type:  Familj

Mycket trevlig och kunnig personal med utomordentligt bemötande. Luftiga och moderna rum med utsikt över Uppsala stad. Trots att hotellet ligger centralt och mittemot tågstationen var rummet så pass bra ljudisolerat, att inga ljud trängde igenom. Vilket resulterade i god natts sömn. Man stördes heller inte av varken grannar eller korridoren. Vilket jag som person uppskattar extra mycket. Rent, fräscht och en härlig atmosfär. Frukostbuffén var en 10:a av 10. Det var hela tiden påfyllt och rent. Det fanns plats för alla och ingen trängsel. Ett lugnt och skönt hotell som kan erbjuda det mesta man önskar. Rekommenderar varmt detta hotell, och vi återkommer mer än gärna.

Read more  

Stayed maj 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  maj 11, 2018

Hej Marretessan, Stort tack för ditt fantastiska betyg och för att du tar dig tid till att dela med dig av dina erfarenheter här hos oss med andra resenärer! Vilka fina ord, stort tack för dom! Det glädjer oss verkligen att din vistelse här var till belåtenhet och att vi levt upp till förväntan! Jag hoppas du fick sova riktigt gott och vad kul att se att frukosten gav dig en bra start på dagen! Jag önskar dig en trevlig vår och hoppas på ett snart återseende! Med vänlig hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson blu Hotel Uppsala

avek320

"Kevin"

Reviewed maj 02, 2018     Trip type:  Kompisresa

Lite för många stopp med kort och ID-kontroller för att få en lugn och bekvämlig vistelse. I övrigt är rummen och frukosten kanon - rena rum med stor variation i restaurangen och bar. Det går inte att beställa room service och relaxavdelningen stänger några timmar för tidigt.

Read more  

Stayed april 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  maj 02, 2018

Hej Kevin, Stort tack för ditt betyg och för att du tar dig tid till att ge oss feedback från din vistelse här hos oss! Vad roligt att se att du uppskattade våra rum och att du fick en god start på dagen med vår frukost! Jag ber om ursäkt för att du inte blev informerad om att vi stängde relaxavdelningen lite tidigare under valborgshelgen, och att våra rutiner denna helg upplevdes som besvärande. Jag hoppas att vi trots detta får möjlighet att hälsa dig varmt välkommen tillbaka till oss igen och att vi då lyckas överträffa dina förväntningar! Med vänlig hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

kimbrodin87
Stockholms län, Sverige

"Kanon"

Reviewed april 23, 2018     Trip type:  Par

Mycket fint hotell med fint rum och grym utsikt. Trevlig bar med uteservering och trevlig personal. God och fräsch frukost buffé. Bra läge för att uppleva Uppsala. Finns inget dåligt att att klaga på.

Read more  

Stayed april 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  april 25, 2018

Hej Kim, Stort tack för ditt fantastiska betyg och för att du tar dig tid till att skriva ett omdöme om oss! Vad härligt att se att allt var till belåtenhet och att du fick en trevlig vistelse här hos oss! Jag hoppas att Uppsala bjöd på lite solsken under vistelsen och att vi snart får hälsa dig varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

gunillaleffler

"Utmärkt läge, fint hotell som behöver ett grönare kök"

Reviewed mars 26, 2018     Trip type:  Jobb

Läget är utmärkt, hotellet är fint, personalen trevlig, servicen god. Köket är ambitiöst men behöver bli mycket grönare! Salladsbordet innehöll endast grönsallad de två dagar vi var där. Rätterna bara någon dekorationsgrönsak. En efterrätt var inte god, servicen till den i sällskapet som inte åt kött var tämligen förvirrad. Baren är jättetrevlig, utbudet bra. Bortsett från att köket behöver bli klimatsmartare och grönare är det ett utmärkt hotell jag gärna skulle rekommendera.

Read more  

Stayed mars 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  mars 29, 2018

Hej Gunnilla, Stort tack för att du tar dig tid till att dela med dig av dina erfarenheter här hos oss med andra resenärer! Vad roligt att se att du uppskattade vårt fina läge i Uppsala och att personalen har levererat vår Yes I Can service! Tack för din feedback angående vår restaurang, vi tar självklart med oss dina kommentarer i vårt förbättringsarbete! Jag ber om ursäkt för att servicen upplevdes som förvirrad så ska det självklart inte vara. Vi jobbar ständigt på att ta vårt ansvar och att arbeta klimatsmart, detta är ett pågående arbete som vi jobbar på att utveckla så stort tack för dina kommentarer. Jag hoppas att vi i framtiden får möjlighet att hälsa dig varmt välkommen tillbaka till oss och att vi då lyckas överträffa dina förväntningar inom alla avdelningar! Med vänlig hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC