Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 783 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

Magisk

377

Mycket bra

323

Medelmåttigt

67

Dåligt

11

Hemskt

5
Jobb
326
Par
209
Ensam resenär
47
Familj
113

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ta inte rummet bredvid gymmet (Andreas O)
    Wed May 03 06:24:33 CDT 2017
  • Sjunde våningen (Joakim T)
    Mon Apr 03 08:02:47 CDT 2017
  • De rum där vi sov på låg på femte vån. bra utsikt (Leif L)
    Tue Nov 01 10:51:59 CDT 2016
  • Bor man högre upp i hotellet så är utsikten fin över stan och slottet. (Mia1954)
    Wed Sep 21 11:17:02 CDT 2016
  • 655 var en mycket bra rum (JessChGu)
    Sat Jul 16 07:35:31 CDT 2016
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas
Fitness

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Theresa G
Uppsala, Sverige

"Levde ej upp till förväntningarna"

Reviewed juli 26, 2017     Trip type:  Familj

+ trevlig personal vid incheckning, god frukost, temperatur på rummet, gymmet, läget - rumsstorlek och utformning, att man inte fick några Carlson-poäng för att bokningen gjordes via Booking (hittade inte hur man bokade via hemsidan), ljudisolering mellan rummen

Read more  

Stayed augusti 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  juli 27, 2017

Hej Theresa, Stort tack för att du tar dig tid till att ge oss feedback och att du delar med dig av dina erfarenheter till andra resenärer! Vad roligt att höra att ni blev väl omhändertagna av receptionisterna när ni checkade in och att frukosten var till belåtenhet! Jag är såklart jätteledsen att resten av vistelsen inte levde upp till dina förväntningar! Jag förstår att en god natts sömn är viktigt och att det är viktigt att man är nöjd med sitt rum. Tveka inte att kontakta oss i receptionen under din vistelse så ska vi kan försöka se till att allt är till belåtenhet, vi vill såklart att alla våra gäster ska lämna oss nöjda och belåtna! Tveka helller inte att kontakta mig ifall du har några frågor eller funderingar! Jag hoppas att vi i framtiden får chansen att hälsa dig tillbaka till oss och att vi då lyckas överträffa dina förväntnigar! Jag önskar en härlig sommar! Med vänlig hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

ellinorb510
Göteborg, Sverige

"Trevligt hotell med bra läge"

Reviewed juli 10, 2017     Trip type:  Par

Vi blev väldigt bra bemötta av personalen som var hjälpsamma. och trevliga Hotellet har en trevlig relaxavdelning dit man även kan beställa dryck från baren. Läget är väldigt bra när man kommer med tåg, precis intill centralstationen. Rena och rymliga rum.

Read more  

Stayed augusti 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Renlighet

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  juli 12, 2017

Hej Ellinor, Tack för ditt fantastiska betyg från sin vistelse hos oss! Det glädjer oss att se att vi har lyckats att leva upp till dina förväntningar på oss och jag hoppas att vi snart får möjligheten att hälsa dig välkommen tillbaka till oss igen! Jag önskar en riktigt härlig sommar! Med Vänlig Hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

perakel
Uppsala, Sverige

"Trevigt bemötande"

Reviewed juni 19, 2017     Trip type:  Familj

Mycket bra och snabb åtgärd på problemet med det skitiga och nerspydda sängkappan. Mannen som bytte den var otroligt artig och tjänstvillig och bytte den till en nytvättad och ren sänggavel klädsel. Alla lovord till personalen som snabbt åtgärdade problemet inom 10 minuter efter det vi hade klagat. Vi kände oss som VIP kunder.

Read more  

Stayed juli 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  juli 04, 2017

Hej Per Åke, Tack för ditt fantastiska betyg och för att du tar dig tid att dela med dig av din vistelse till andra resande! Jag är hemskt ledsen för det inträffade och det glädjer mig att vi lyckades att reparera ditt förtroende för oss på plats med vå Yes I Can! service Jag hoppas att vi snart får hälsa dig välkommen tillbaka till oss och att vi då lyckas att överträffa era förväntningar på oss. Jag önskar en fantastisk sommar! Med vänlig hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

OlaWes
Gävle, Sverige

"Hög klass !"

Reviewed juni 12, 2017     Trip type:  Jobb

Hög klass på hotellet. Mycket vänlig och snabb incheckning (Alice). Mycket fint och välstädat rum med skön sängkomfort. Väldigt tyst och sovvänligt ! Härlig frukost men dock mkt irriterande musik. Perfekt läge 1 min från resecentrum.

Read more  

Stayed juli 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  juni 13, 2017

Hej OlaWes Stort tack för ditt fina betyg och för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse till andra resande! Det glädjer oss verkligen att du har sovit gott och att du kommer ihåg Alice vid namn! Jag hoppas att vi i framtiden får möjlighet att hälsa dig välkommen tillbaka till oss snart igen Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

Fröken Regnbåge L
Uppsala, Sverige

"Malin Lernebo"

Reviewed juni 08, 2017     Trip type:  Par

Mysigt hotell! Bra service, trevlig personal, bra bemötande, och god hotellfrukost. + för god korv, äggröra och extra+ för att även tillagad svamp fanns i utbudet! Fanns även mycket annat att välja på ��

Read more  

Stayed juli 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  juni 13, 2017

Hej Malin Stort tack för att du tar dig tid att dela med dig av din vistelse hos oss och tack för ditt fina betyg! Det låter som om vi har lyckats att leva upp till dina förväntningar på oss, vilket är helt fantastiskt kul och precis så som vi vill ha det! Jag hoppas du får en fin sommar och vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss snart igen! Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC