NYRENOVERAT KONFERENSCENTER

Radisson Blu Hotel Olümpia, Tallinn

Omdömen

Läs om vad andra resenärer anser om vårt hotell. Nu när vi har lagt in TripAdvisor på vår sida är det lättare för gäster att lämna omdömen och söka efter information om sina resor, i alla delar av världen. På denna sida kommer du att hitta omdömen om Radisson Blu Hotel Olümpia, Tallinn och kunna se hur andra gäster har bedömt oss. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa omdömen när du planerar nästa vistelse hos oss. Oavsett om du reser i arbetet eller på semester ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1111 traveler reviews

Nr 19 av 86 hotell i Tallinn

  • Certificate of Excellence 2017 Certificate of Excellence 2017

Magisk

398

Mycket bra

514

Medelmåttigt

162

Dåligt

28

Hemskt

9
Jobb
420
Par
284
Ensam resenär
76
Familj
142

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Välj businessrum (Vagerstam)
    Mon Sep 25 10:18:17 CDT 2017
  • Försök få ett rum så högt upp som möjligt! (Kristina B)
    Thu Nov 12 08:06:27 CST 2015
  • Uppgradera från standardrum till business class och du får garanterat ett rum med en otrolig utsikt! (Lena L)
    Wed Aug 05 04:13:56 CDT 2015
  • Be gärna om att få rum högt upp. Underbar utsikt över Tallinn ingår då. (Magnus B)
    Thu Jun 12 06:40:37 CDT 2014
  • Juvel sviterna på våning 15 är att rekommendera om ni vill bo på detta hotell! (myyke)
    Wed Apr 30 09:10:23 CDT 2014
Traveler Photos
Fitness and Health Center - view
Restaurant Senso
Conference center
Fitness and Health Center - gym

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

JL1337

"Trasig pool och ej städat rum"

Reviewed augusti 28, 2017     Trip type:  Kompisresa

Innan jag bokade rummet så ringde jag hotellet och sa att vi avsåg boka rummet de aktuella dagarna och frågade om spa:et, om det ingick i vårt hotellrum - för jag kunde ej finna information om det på hemsidan. Jag fick svaret i telefon att det ingick i det hotellrummet vi avsåg boka. Jag bokade rummet och väl på plats möts vi av en skylt som säger att poolen är stängd. Inget som sades i telefon! Jag kommenterade detta och fick ryckande axlar och "Jag vet inte vem du pratade med" som svar. Väl på hotellrummet var det damm under sängen. Fönsterna var smutsiga (fettfläckar från tidigare gäster). Dessutom hade vi inte några handdukar och någon hade slängt en broschyr på sängen. Jag försökte ringa med telefonen i rummet till receptionen. Detta gick inte. Snabbknappen för receptionen fungerade inte. Och ingenstans stod det vilket nr receptionen hade. Återigen ringde jag receptionen från min egna telefon, sa att rumstelefonen ej fungerade och att det ej var städat på rummet. De lovade att åtgärda detta. När jag några timmar senare kommer tillbaka till rummet så hade jag fått handdukar. Sängarna var tillpiffade. Dock var damm kvar och fönster än smutsigt. Lite tragiska är att samtidigt rullar interntv:n med sloganen att hotellet garanterar nöjda gäster. Bastun var på tok för varm. Termometern visade 98 grader. Troligtvis var termometern trasig, för den ändrades inte när man vädrade ut lite. Vidare fanns inga sittdukar (som en lapp krävde att man skulle ha). För den prisnivån på hotellet var det inte okej helt enkelt.

Read more  

Stayed augusti 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Gints D, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet  augusti 29, 2017

Dear JL1337, Thank you for taking the time to review Radisson Blu Hotel Olümpia. It is disappointing to learn that the hotel didn't meet your expectations. For Future reference, I would like to encourage our guests to let us know about possible discomforts immediately at our hotel property. If we are unable to fix the problem or if guests are not entirely happy, our team will make it right, or the guest won't pay. We do hope that in the future you will consider revisiting our hotel and that we will be able to meet and exceed your expectations. With kind regards, Gints Dzirnieks

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC