NYRENOVERAT KONFERENSCENTER

Radisson Blu Hotel Olümpia, Tallinn

Omdömen

Läs om vad andra resenärer anser om vårt hotell. Nu när vi har lagt in TripAdvisor på vår sida är det lättare för gäster att lämna omdömen och söka efter information om sina resor, i alla delar av världen. På denna sida kommer du att hitta omdömen om Radisson Blu Hotel Olümpia, Tallinn och kunna se hur andra gäster har bedömt oss. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa omdömen när du planerar nästa vistelse hos oss. Oavsett om du reser i arbetet eller på semester ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1296 traveler reviews

Nr 22 av 87 hotell i Tallinn

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Magisk

465

Mycket bra

594

Medelmåttigt

184

Dåligt

41

Hemskt

12
Jobb
472
Par
347
Ensam resenär
91
Familj
164

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Välj gärna ett premiumrum, då har man tillgång till gym-pool-bastu hela tiden. (xnikan)
    Wed Dec 05 09:23:32 CST 2018
  • Välj businessrum (Vagerstam)
    Mon Sep 25 10:18:17 CDT 2017
  • Försök få ett rum så högt upp som möjligt! (Kristina B)
    Thu Nov 12 08:06:27 CST 2015
  • Uppgradera från standardrum till business class och du får garanterat ett rum med en otrolig utsikt! (Lena L)
    Wed Aug 05 04:13:56 CDT 2015
  • Be gärna om att få rum högt upp. Underbar utsikt över Tallinn ingår då. (Magnus B)
    Thu Jun 12 06:40:37 CDT 2014
Traveler Photos
Presidential Suite
Presidential Suite
Presidential Suite
Presidential Suite

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

wictoria112

"2 nätter med 10 månaders barn"

Reviewed december 30, 2018     Trip type:  Familj

Bra hotell med bra service. Plus med badkar på rummet! Bodde i stanardrum som var bra och rymligt, vår lilla flicka hade bra med yta att krypa omkring på. Bra frukost. Trevlig personal och bra städning. Tyvärr lite kallt i poolen så blev bara ett besök där.

Read more  

Stayed december 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

GintsD8, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet  januari 04, 2019

Dear wictoria112, We would like to thank you for choosing Radisson Blu Hotel Olümpia. Your feedback is appreciated much from all us. I am very pleased to hear that you enjoyed your stay with us. I am also delighted to hear that you experienced warm and welcoming hospitality. We are sorry to hear that the water in pool was too cold for you. Nevertheless I understand that overall you were satisfied and we hope to host you again! Warm wishes, Gints Dzirnieks

Sunshine09657666237
Uppsala, Sverige

"Elisabeth"

Reviewed december 04, 2018     Trip type:  Kompisresa

Utmärkt hotell med mycket trevlig personal. Lite långa köer vid incheckningen men i övrigt finns INGET att klaga på utan bara berömma! Personalen var väldigt bra på engelska och väldigt serviceminded. Ett stort plus för sköna sängar!

Read more  

Stayed december 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

GintsD8, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet  december 05, 2018

Dear Elisabeth, Thank You for staying with us! We are very happy to receive such positive review about Radisson Blu Hotel Olümpia. Regarding the service, it is of highest importance for us that we ensure that you are very well taken care of and that all your needs are fulfilled. A good soft bed, where to sleep in, is very important to everyone. We are delighted to hear, that you enjoyed it! We do work hard in order to make our guests happy and your review is the main proof that we are heading in the right direction I hope we get to see you again in our hotel! Warm wishes, Gints Dzirnieks

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC