NYRENOVERAT KONFERENSCENTER

Radisson Blu Hotel Olümpia, Tallinn

Omdömen

Läs om vad andra resenärer anser om vårt hotell. Nu när vi har lagt in TripAdvisor på vår sida är det lättare för gäster att lämna omdömen och söka efter information om sina resor, i alla delar av världen. På denna sida kommer du att hitta omdömen om Radisson Blu Hotel Olümpia, Tallinn och kunna se hur andra gäster har bedömt oss. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa omdömen när du planerar nästa vistelse hos oss. Oavsett om du reser i arbetet eller på semester ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1254 traveler reviews

Nr 21 av 87 hotell i Tallinn

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Magisk

442

Mycket bra

580

Medelmåttigt

182

Dåligt

38

Hemskt

12
Jobb
461
Par
335
Ensam resenär
86
Familj
156

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Välj businessrum (Vagerstam)
    Mon Sep 25 10:18:17 CDT 2017
  • Försök få ett rum så högt upp som möjligt! (Kristina B)
    Thu Nov 12 08:06:27 CST 2015
  • Uppgradera från standardrum till business class och du får garanterat ett rum med en otrolig utsikt! (Lena L)
    Wed Aug 05 04:13:56 CDT 2015
  • Be gärna om att få rum högt upp. Underbar utsikt över Tallinn ingår då. (Magnus B)
    Thu Jun 12 06:40:37 CDT 2014
  • Juvel sviterna på våning 15 är att rekommendera om ni vill bo på detta hotell! (myyke)
    Wed Apr 30 09:10:23 CDT 2014
Traveler Photos
Presidential Suite
Presidential Suite
Presidential Suite
Presidential Suite

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

mikeZ993SP
Stockholm, Sverige

"Mike"

Reviewed september 03, 2018     Trip type:  Par

Bra service, trevlig personal och riktigt ljusa och fina rum. Tack vare Radisson Rewards så kunde vi både checka in tidigare samt checka ut senare. Resturangen i hotellet var utmärkt, kanon mat till bra priser. Frukosten var riktigt bra, snabb personal som plockade bort disk och fyllde på maten fort.

Read more  

Stayed augusti 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Gints D, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet  september 04, 2018

Dear Mike, We highly appreciate your feedback. It is great to hear that you are a Radisson Rewards member and that you received the benefits during your stay with us. I am also pleased to hear that the service met your expectations and would be happy to share your comments and feedback with my colleagues who made their best. We sincerely hope to host you in the near future. With kind regards, Gints Dzirnieks

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC