Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Fornebu Indoor Golf Center


Sommeren er høysesong for golf, men det betyr ikke at golfinteresserte Oslo-farere ikke ønsker å svinge golfkølla også i vinterhalvåret. Da er det fint å vite at Fornebu Indoor Golf Center legger forholdene til rette for at du kan gjøre nettopp det. Golfsenteret befinner seg innendørs og tilbyr treningsfasiliteter under realistiske forhold året rundt. Her er både nybegynnere, habile og profesjonelle spillere velkomne, samme om du kommer sammen med et firma, en forening, venner eller familie.

Området er 9,800 m2 stort og inkluderer blant annet en 100 meter lang driving range, 60 utslagssteder i to etasjer, 600 m2 puttinggreen med 36 hull, 300 m2 innspillingsgreen og 100 m2 innspillingsgreen med bunker. I tillegg kan du prøve deg på en av senterets seks E6 FullSwing-simulatorer, hvor fire personer kan spille samtidig. Ballens flybane måles av 688 uavhengige sensorer som registrerer 5000 ganger i sekundet, noe som gir en svært eksakt gjengivelse av ballflukten.
 

Veien til golf

Hos Fornebu Indoor Golfcenter kan du melde deg på et Veien til Golf-kurs, et nybegynnerkurs som gir deg praktisk innføring i hva spillet handler om, og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. I helgene kan du også delta på åpne juniorkurs som passer både for nybegynnere og de som har spilt litt fra før. Kursene er inndelt i aldersgruppene 5-8 år, 9-12 år og 13 år eller eldre.
 

Sosialt spill

Golf er også en fin sport for de som vil ha det gøy i sosialt lag. Senteret på Fornebu tilbyr skreddersydde opplegg for firmaer som ønsker team building, en firmautflukt eller en morsom dag med kunder. Det finnes også et eget opplegg for barn som ønsker å feire bursdagen sin med en morsom golfkonkurranse.

Etter en dag i golfens navn er det deilig å komme tilbake til en avslappende atmosfære på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, kun fem minutter fra Fornebu Indoor Golfcenter. Med flott beliggenhet like ved Oslofjorden er dette et perfekt sted å slappe av, enten du befinner deg i hovedstaden på ferie eller forretningsreise.