Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Telenor Arena


Like ved Radisson Blu Park Hotell, Oslo finner du Telenor Arena, hovedstadens nye storstue. Arenaen er kjent for å huse noen av hovedstadens aller største konserter, med verdensstjerner som blant andre Justin Bieber, Rihanna, Andrea Bocelli, Metallica og Tina Turner. Dette var også stedet hvor den internasjonale Eurovision Song Contest ble avholdt i 2010, etter at Alexander Rybak tok Norge til seier i konkurransen året før.
 

Variert program

De siste årene har Telenor Arena også blitt en ettertraktet arena for underholdningsarrangementer av alle slag, ikke bare konserter. Blant annet har storlag som Valencia CF og FC København spilt fotballkamper her under UEFA Champions Leauge og Europa League. Som sportsarena er det for øvrig ikke bare fotballkamper som arrangeres. Brødrene Solberg har tidligere arrangert sitt heseblesende Solberg Extreme Motorshow her, og arenaen huser årlig Oslo Horse Show. Dette er også stedet hvor store arrangement som Reiselivsmessen og Boligmessen. Det er med andre ord stor variasjon i arrangementene som finner sted i Norges største flerbruksarena.
 

Stor kapasitet

Med sin kapasitet på 15 000 tilskuere på fotballkamper og hele 23 000 på konserter, er Telenor Arena ikke bare Skandinavias største, men den største innendørsarenaen i Nord-Europa. Det 10,400 kvadratmeter store bygget, som stod ferdig i 2009, er i stadig utvikling. I senere tid har det blitt bygget 100 nye toaletter, slik at konsertpublikummet ikke lenger skal trenge å gjøre sine nødvendige ærend utendørs.

Arenaen leier også ut publikums- og næringslokaler, hvorav noen av de er integrert i arrangementsetasjen, mens andre er separert fra eventvirksomheten. Her finner du med andre ord noe for enhver smak og ethvert behov.
 

Bo i nærheten

Etter en lang dag med store opplevelser, enten du har vært på konsert eller fotballkamp, er det deilig å spasere kun 300 meter til hotellet. Her kan du slappe av og fordøye dagens mange inntrykk i hotellets behagelige atmosfære, med herlig utsikt over Oslofjorden.