Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Omdömen

Läs om vad andra resenärer anser om vårt hotell. Nu när vi har lagt in TripAdvisor på vår sida är det lättare för gäster att lämna omdömen och söka efter information om sina resor, i alla delar av världen. På denna sida kommer du att hitta omdömen om Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo och kunna se hur andra gäster har bedömt oss. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa omdömen när du planerar nästa vistelse hos oss. Oavsett om du reser i arbetet eller på semester ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 4299 traveler reviews

Nr 31 av 107 hotell i Oslo

Magisk

1205

Mycket bra

1802

Medelmåttigt

902

Dåligt

276

Hemskt

114
Jobb
1510
Par
1275
Ensam resenär
303
Familj
635

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Jag bodde inte på hotellet så jag kan tyvärr inte tipsa bra lägen. (Carola S)
    Sat Mar 09 05:02:43 CST 2019
  • hade bra utsikt från vån 22. närhet till hissarna är posetivt (Richard F)
    Mon Jan 22 00:20:27 CST 2018
  • Så högt upp som möjligt (834andersd)
    Sat Aug 26 02:10:47 CDT 2017
  • Be om rum högst upp för bästa utsikt. Helt fantastisk! (Liv W)
    Mon Nov 21 01:03:59 CST 2016
  • be att få ett rum som inte ligger i anslutning till hissen (Gunnar F)
    Sat Nov 05 07:07:47 CDT 2016
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

iev2016
Stockholm, Sverige

"Nära till allt"

Reviewed januari 21, 2019     Trip type:  Kompisresa

Detta hotell ligger väldigt bra till, nära till precis allt: transportförbindelser, centrum, hamnpromenad, restauranger, shopping mm. Vi bodde i ett business class rum med en fantastisk utsikt över hela Oslo!Mycket nöjda med rummet, det enda som vi möjligtvis saknade var internationella tv kanaler.Åt middag på restaurang 34th och tyckte att där kan man förbättra en del: det finns ambition att vara en finkrog dock servicen och maten levererar inte på den nivå som man skulle förvänta sig. Bor gärna på hotellet igen, dock komer välja äta middag på annan restaurang.

Read more  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet  januari 23, 2019

Kära iev2016, Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback. Det är en glädje att läsa om din positiva upplevelse under din vistelse på Oslo Plaza, samt att du uppskattade rummet med dess utsikt. Däremot vill jag beklaga att vår restaurang inte stod till förväntningarna. Jag skulle uppskatta om du kunde kontakta mig på josefine.ringsby@radissonblu.com, så att jag kan få mer konkret information om vad som kan förbättras gällande servicen och maten. Detta gör det också enklare för mig att ta det vidare med avdelningen. Din återkoppling är mycket värdefull för oss och vi ser fram emot att välkomna er tillbaka snart igen! Med vänliga hälsningar, Josefine Guest Communication Supervisor

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC