Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Omdömen

Läs om vad andra resenärer anser om vårt hotell. Nu när vi har lagt in TripAdvisor på vår sida är det lättare för gäster att lämna omdömen och söka efter information om sina resor, i alla delar av världen. På denna sida kommer du att hitta omdömen om Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo och kunna se hur andra gäster har bedömt oss. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa omdömen när du planerar nästa vistelse hos oss. Oavsett om du reser i arbetet eller på semester ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 3513 traveler reviews

Nr 32 av 102 hotell i Oslo

Magisk

880

Mycket bra

1532

Medelmåttigt

787

Dåligt

229

Hemskt

86
Jobb
1276
Par
1023
Ensam resenär
240
Familj
506

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Så högt upp som möjligt (Anders D)
    Sat Aug 26 02:10:47 CDT 2017
  • Be om rum högst upp för bästa utsikt. Helt fantastisk! (Liv W)
    Mon Nov 21 01:03:59 CST 2016
  • be att få ett rum som inte ligger i anslutning till hissen (Gunnar F)
    Sat Nov 05 07:07:47 CDT 2016
  • annat hotell? (stefanp936)
    Tue Aug 02 05:07:36 CDT 2016
  • Be om ett rum högt upp. (Emelie V)
    Sun Jun 26 11:30:20 CDT 2016
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
34 Restaurant & Skybar at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Pool at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

joachimb456

"Hotell med klass"

Reviewed november 16, 2017     Trip type:  Jobb

Mycket bra hotell med trevlig och kunnig personal. Bra läge nära Central stationen. Fantastisk utsikt från rummen på de översta våningarna. Restaurang - mycket bra och med fantastisk utsikt. Gym/Spa/Pool bör renoveras för att matcha resten av hotellstandarden.

Read more  

Stayed december 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

CatharinaNaess, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet  november 19, 2017

Kjære joachimb456, Takk for din tilbakemelding. Jeg setter stor pris på dine kommentarer og jeg håper vi får muligheten til å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden. Med vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

Helene H

"Centralt läge med vacker utsikt över Oslo och bergen runtom"

Reviewed oktober 23, 2017     Trip type:  Par

Centralt läge med vacker utsikt över Oslo och bergen runtom. Bodde 1 natt. Fina rum med snygg möblering. Skön säng. Saknade extra kuddar. Ventilationen lät mycket men gick att stänga av. Fanns ett litet fönster som gick att öppna. Schampo,Diana och duschcreme i badrummet doftade mycket gott. Frukosten helt ok men inget speciellt.

Read more  

Stayed november 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

CatharinaNaess, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet  oktober 26, 2017

Kjære Helene H, Takk for hyggelig tilbakemelding på oppholdet ditt. Jeg er glad for å høre at du hadde et fint besøk og jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden. Med vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC