Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Omdömen

Läs om vad andra resenärer anser om vårt hotell. Nu när vi har lagt in TripAdvisor på vår sida är det lättare för gäster att lämna omdömen och söka efter information om sina resor, i alla delar av världen. På denna sida kommer du att hitta omdömen om Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo och kunna se hur andra gäster har bedömt oss. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa omdömen när du planerar nästa vistelse hos oss. Oavsett om du reser i arbetet eller på semester ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 3712 traveler reviews

Nr 37 av 102 hotell i Oslo

Magisk

953

Mycket bra

1608

Medelmåttigt

818

Dåligt

242

Hemskt

91
Jobb
1344
Par
1083
Ensam resenär
252
Familj
535

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • hade bra utsikt från vån 22. närhet till hissarna är posetivt (Richard F)
    Mon Jan 22 00:20:27 CST 2018
  • Så högt upp som möjligt (Anders D)
    Sat Aug 26 02:10:47 CDT 2017
  • Be om rum högst upp för bästa utsikt. Helt fantastisk! (Liv W)
    Mon Nov 21 01:03:59 CST 2016
  • be att få ett rum som inte ligger i anslutning till hissen (Gunnar F)
    Sat Nov 05 07:07:47 CDT 2016
  • annat hotell? (stefanp936)
    Tue Aug 02 05:07:36 CDT 2016
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
34 Restaurant & Skybar at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

monicae749
Kalmar, Sverige

"Mycket bra"

Reviewed maj 14, 2018     Trip type:  Familj

Trots ett stort hotell kändes det väldigt familjärt med mycket trevlig personal, som vill göra det lilla extra för sina gäster. Frukost med väldigt många alternativ för alla smaker. Roligt också att uppmärksamma helgens Melodifestival genom storbildstv och

Read more  

Stayed juni 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

PlazaOslo, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet  maj 15, 2018

Kjære monicae749, Takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at du hadde et fint besøk og jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden. Med vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC