Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Omdömen

Läs om vad andra resenärer anser om vårt hotell. Nu när vi har lagt in TripAdvisor på vår sida är det lättare för gäster att lämna omdömen och söka efter information om sina resor, i alla delar av världen. På denna sida kommer du att hitta omdömen om Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo och kunna se hur andra gäster har bedömt oss. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa omdömen när du planerar nästa vistelse hos oss. Oavsett om du reser i arbetet eller på semester ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 3997 traveler reviews

Nr 35 av 104 hotell i Oslo

Magisk

1056

Mycket bra

1707

Medelmåttigt

864

Dåligt

262

Hemskt

108
Jobb
1416
Par
1185
Ensam resenär
277
Familj
584

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • hade bra utsikt från vån 22. närhet till hissarna är posetivt (Richard F)
    Mon Jan 22 00:20:27 CST 2018
  • Så högt upp som möjligt (Anders D)
    Sat Aug 26 02:10:47 CDT 2017
  • Be om rum högst upp för bästa utsikt. Helt fantastisk! (Liv W)
    Mon Nov 21 01:03:59 CST 2016
  • be att få ett rum som inte ligger i anslutning till hissen (Gunnar F)
    Sat Nov 05 07:07:47 CDT 2016
  • annat hotell? (stefanp936)
    Tue Aug 02 05:07:36 CDT 2016
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Stockholm-Joakim
Stockholm, Sverige

"Välplacerat och funktionellt hotell"

Reviewed september 27, 2018     Trip type:  Jobb

Väldigt lägligt placerat Hotell, några hundra meter från Järnvägen och med hög komfort och service. En vidunderlig utsikt redan från den 13:e våningen och gångavstånd till hela Oslo centrum är detta ett toppen hotell.

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet  oktober 02, 2018

Kära Stockholm-Joakim, Tack för din trevliga feedback. Det gör mig glad att höra att du hade en fin vistelse. Jag uppskattar din återkoppling och jag hoppas vi får glädjen att välkomna dig tillbaka snart igen! Vänlig hälsning, Josefine Guest Communication Supervisor

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC