Radisson Blu Plaza Hotell, Helsingfors

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Plaza Hotell, Helsingfors och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 2441 traveler reviews

Nr 10 av 68 hotell i Helsingfors

  • Traveler's Choice Traveler's Choice
  • GreenLeader Silver GreenLeader Silver

Magisk

1297

Mycket bra

881

Medelmåttigt

180

Dåligt

59

Hemskt

24
Jobb
723
Par
791
Ensam resenär
152
Familj
390

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(2)
  • Ett rum inåt gården är sällan fel. (CHS4804)
    Sun Dec 11 01:37:07 CST 2016
  • Rummen högst upp är kanske något mindre men fin utsikt över staden. (tbl_5610)
    Wed Oct 15 07:00:31 CDT 2014
Traveler Photos
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
Kitzen's Restaurant at the Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
The Executive Business Room with Sauna at the Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
The Executive Business Room with Sauna at the Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Olle61
Stockholm, Sverige

"Räcker inte hela vägen fram"

Reviewed september 17, 2018     Trip type:  Par

Fint men det ska det vara för det priset. Bra läge nära centralstation. Märks att personalen förstår svenska men använder engelska. Min hustru pratar finska och hon fick ett helt annat bemötande. Städningen mellan dag ett och två slarvigt utförd.

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Heikki P, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet  september 19, 2018

Dear Olle61, Thank you for your review and taking time to share your experience with us. I am happy to hear that you enjoyed your stay with us. It is true that our company language is english, some of our team members can also speak another languages such as swedish. Furthermore, I am really sorry that the cleanliness of your room was not up to our standards during your stay, as cleanliness is extremely important to us! I hope you contacted the front desk right away to get it fixed immediately. I will go through the feedback with the head of housekeeping as well. Have nice autumn and welcome back to Helsinki and Plaza Hotel. Best regards, Heikki Päätalo Head Concierge & Guest Relations Manager

J_Andersson69
Uppsala, Sverige

"Toppenhotell."

Reviewed september 14, 2018     Trip type:  Jobb

Rent, fräscht, modernt. Lugnt och tyst rum. Lätt att sova. Skön säng.Svalt på rummet, vilket jag tycker är bra. Mycket god och varierad frukostbuffé. Utmärkt bra ställe för boende under jobbresa. Centralt läge.

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Heikki P, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet  september 14, 2018

J_Andersson69, Tack för att ni har tagit av er dyrbara tid för att skriva ett omdöme angående er vistelse här på Plaza Hotel. Trevligt att höra att vår Super Breakfast var mera än du hade förväntat. Vi välkomnar dig gärna även på din nästa besök till Helsingfors. Vi har även den klassiska sidan med träfärg och brännt orange färg som kunde passa dina smakvanor bättre istället. Boka gärna vår Business Class rum eller Suite nästa gång för din vistelse. Då får du även tillgång till Plaza Loungen och då har du en ännu exclusivare övernatting. Ha en trevlig höst! Med vänlig hälsning, Heikki Päätalo Head Concierge & Guest Relations Manager

531tarjaw
Stockholm, Sverige

"Bra hotell,nära till centrum och med trevlig personal!"

Reviewed juli 28, 2018     Trip type:  Par

Sååå fina rum,stora och sköna sängar!Ett plus för kuddmenyn! Trevlig och serviceminded personal! God frukost med det mesta man vill ha på morgonen:fil,flingor,fikabröd etc.Det låg nära järnvägsstationen och centrum.Fin bar ,dock lite dyra maträtter!

Read more  

Stayed juli 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Heikki P, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet  augusti 07, 2018

Dear 531tarjaw, Thank you for your kind review and rating! I am happy to hear that you enjoyed our central location and service. It's true fact that our location is a certain value to our guests. Our hotel is located in the heart of Helsinki City center - very easy to reach the main attractions and shopping areas of Helsinki. Thank you also for your appreciation regarding our Super Breakfast which is the most important benchmark for us! I will forward your regards to our team! Have nice and sunny summertime and welcome back to Helsinki and Plaza Hotel! Best regards, Heikki Päätalo Guest Relations Manager

rolfo776
Palma de Mallorca, Spain

"Centralt, modernt och motiverad personal"

Reviewed april 24, 2018     Trip type:  Familj

Helnöjd med vår vistelse, restaurang och frukost och det märktes att personalen var motiverad att ge sitt bästa. Ett problem med rummet löstes på ett bra sätt direkt efter att vi berättat det för personalen.

Read more  

Stayed april 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Jemina T, Guest Service Agent på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet  april 26, 2018

Dear Rolfo776, Thank you for your review! We are very glad that you have noticed our staffs motivation. Customers satisfaction is very important for us and we want that our customers will always enjoy of the stay. Apologies if you had some problems in your room, but we are very happy to hear that we could fix it during your stay! We wish you a lovely Spring time and we hope to see you soon back in Plaza! Best Regards, Jemina Toivonen Guest Service Agent

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC