Radisson Blu Plaza Hotell, Helsingfors

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Plaza Hotell, Helsingfors och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 2496 traveler reviews

Nr 11 av 68 hotell i Helsingfors

  • Traveler's Choice Traveler's Choice
  • GreenLeader Silver GreenLeader Silver

Magisk

1324

Mycket bra

902

Medelmåttigt

183

Dåligt

61

Hemskt

26
Jobb
739
Par
805
Ensam resenär
159
Familj
399

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(2)
  • Ett rum inåt gården är sällan fel. (CHS4804)
    Sun Dec 11 01:37:07 CST 2016
  • Rummen högst upp är kanske något mindre men fin utsikt över staden. (tbl_5610)
    Wed Oct 15 07:00:31 CDT 2014
Traveler Photos
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
Kitzen's Restaurant at the Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
The Executive Business Room with Sauna at the Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
The Executive Business Room with Sauna at the Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

FarAway60226405056
Trollhättan, Sverige

"Trevlig personal och bekvämt, centralt boende"

Reviewed november 06, 2018     Trip type:  Familj

Utmärkt frukostbuffé och bra läge nära Järnvägsstationen och flera museér. Enda minus var att wifi-anslutningen fungerade dåligt på vårt hotellrum. Gymet var inte mkt att skryta med, men hade enkel utrustning som funkar.

Read more  

Stayed november 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Heikki P, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet  november 12, 2018

Dear FarAway60226405056, Thank you for your rating and review! I am happy to hear that you liked our Super Breakfast and our central location! However, I am sorry that there where problem with the wifi at your room. Have nice autumn and welcoma back to Helsinki and Plaza Hotel! Kind regards, Heikki Päätalo Head Concierge & Guest Relations Manager

Olle61
Stockholm, Sverige

"Räcker inte hela vägen fram"

Reviewed september 17, 2018     Trip type:  Par

Fint men det ska det vara för det priset. Bra läge nära centralstation. Märks att personalen förstår svenska men använder engelska. Min hustru pratar finska och hon fick ett helt annat bemötande. Städningen mellan dag ett och två slarvigt utförd.

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Heikki P, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet  september 19, 2018

Dear Olle61, Thank you for your review and taking time to share your experience with us. I am happy to hear that you enjoyed your stay with us. It is true that our company language is english, some of our team members can also speak another languages such as swedish. Furthermore, I am really sorry that the cleanliness of your room was not up to our standards during your stay, as cleanliness is extremely important to us! I hope you contacted the front desk right away to get it fixed immediately. I will go through the feedback with the head of housekeeping as well. Have nice autumn and welcome back to Helsinki and Plaza Hotel. Best regards, Heikki Päätalo Head Concierge & Guest Relations Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC