Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 645 traveler reviews

Nr 7 av 68 hotell i Göteborg

thumbs_up 86% of travelers recommend

Excellent

311

Very Good

257

Average

46

Poor

26

Terrible

5
Jobb
292
Par
199
Ensam resenär
11
Familj
85

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Tyst på rummet. (christinap72)
    Tue May 17 09:07:02 CDT 2016
  • Desto högre desto bättre för utsikten (Sandra G)
    Sat Feb 13 05:57:25 CST 2016
  • Välj annat hotell om Ni önskar en skön frukost i lugn och ro. (Lundemo)
    Sun Nov 29 03:12:39 CST 2015
  • Business-rummen var fina. (Daniel N)
    Thu Jul 23 23:41:14 CDT 2015
  • Be att slippa utsikten mot det trista parkeringshuset (Sherlock H)
    Fri Jul 17 07:37:01 CDT 2015
Traveler Photos
The Junior Suite at the Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
Spa at the Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
Street at the Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
The Standard Twin Room at the Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
The Standard Queen Room at the Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Stina G
Visby, Sverige

"Underbart spa-hotell"

Reviewed maj 25, 2016    Trip type:  Kompisresa

Helt suveränt hotell med jättefin frukostbuffé och en restaurang som serverar suverän mat. Lyxig och modern känsla i hela hotellet och väldigt bra service. Väldigt fin spaanläggning med panormafönster och stor balkong ut mot Göteborg stad. Här kommer jag bo igen!

Read more  

Stayed juni 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Anderas O
Sundsvall, Sweden

"Kanonhotell!"

Reviewed maj 25, 2016    Trip type:  Familj

Superfint hotell i bra läge utan att ligga i centrum med trevlig och engagerad personal som trivs på sitt jobb. Med gratisfärjan från Lindholmspiren är man i centrum på några minuter. Rekommenderas varmt!

Read more  

Stayed juni 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Servicemanager R, Front Office Manager på Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg, svarade på det här omdömet  maj 26, 2016

Hej, Tack för ditt fina omdöme! Jag är glad att se att du trivdes hos oss. Hjärtligt välkommen igen! Vänligen, Mattias T.

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC