Radisson Blu Royal Hotel, Köpenhamn

Omdömen

Läs om vad andra resenärer anser om vårt hotell. Nu när vi har lagt in Tripadvisor på vår sida är det lättare för gäster att lämna omdömen och söka efter information om sina resor, i alla delar av världen. På denna sida kommer du att hitta omdömen om Radisson Blu Royal Hotel, Köpenhamn, och kunna se hur andra gäster har bedömt oss. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa omdömen när du planerar nästa vistelse hos oss. Oavsett om du reser i arbetet eller på semester ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 2457 traveler reviews

Nr 36 av 117 hotell i Köpenhamn

Magisk

709

Mycket bra

995

Medelmåttigt

495

Dåligt

170

Hemskt

88
Jobb
635
Par
932
Ensam resenär
188
Familj
374

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Bo högt upp, dessutom är här en del nyrenoverade rum. (wolfkalmar)
    Sun Sep 17 08:21:29 CDT 2017
  • Royal Club med fönster åt två håll (SwedishGrace1)
    Sun Jun 25 10:57:48 CDT 2017
  • Be om rum högt upp, då för du fin utsikt över Köpenhamn (Liza H)
    Sat Jan 28 00:17:29 CST 2017
  • Bo högt upp och med utsikt. (Gunilla T)
    Sun Dec 04 07:49:33 CST 2016
  • Ta ett rum så högt upp som möjligt så du får utsikten över Tivoli och centrala Köpenhamn, och också ser bron till Sverige. (Cecilia989)
    Tue Nov 15 22:34:07 CST 2016
Traveler Photos
The Suite at the Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen
Stairs at the Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen
The Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen
Front Desk at the Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen
Bar at the Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

patrickgZ3138QN

"Designicon"

Reviewed november 19, 2017     Trip type:  Jobb

Helt fantastisk upplevelse på ett fantastiskt hotell - nära till allt ...... och nu fyller jag bara ut detta textfält för att fylla upp i 200 tecken .... nästa gång kommer jag inte skriva något omdöme om denna otroligt korkade spärr ligger kvar om 200 tecken

Read more  

Stayed december 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Brian G, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen, svarade på det här omdömet  november 19, 2017

Dear patrickgZ3138QN, Thank you very much for the very kind rating of our hotel. We are glad to read that you had a great experience with us. I hope that we soon will welcome you back again here at The Royal. Kind regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC