MENY

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 2068 traveler reviews

nr 48 av 161 hotell i Stockholm

thumbs_up 70% of travelers recommend

Excellent

566

Very Good

912

Average

428

Poor

118

Terrible

44
Jobb
642
Par
608
Ensam resenär
137
Familj
357

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Vi bodde på vån 6, tyst och bra (Nisse2014)
    Wed Nov 25 06:53:24 CST 2015
  • Ta ett annat! (Susanne P)
    Sun Oct 04 21:39:27 CDT 2015
  • Twinbed sängarna var för smala enligt min smak (Fredde_gbg)
    Mon Jul 13 23:03:03 CDT 2015
  • Inte nära hissen (Susanne25025)
    Wed Mar 25 09:09:35 CDT 2015
  • Mitt rum låg långt från hissarna. (Hungrig2013)
    Sat Mar 21 06:40:27 CDT 2015
Traveler Photos
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Michael S
Korsholm, Finland

"Perfekt läge men tyvärr inte prisvärt."

Reviewed januari 31, 2016    Trip type:  Familj

Pris och kvalitet möts ej på detta hotell. Hade väntat mig lite mera för detta pris? Läget dock perfekt. Frukosten var även bland de bättre som jag ätit. Personalen vid receptionen kunde se på kunden då man står vid disken (åtminstone då man hälsar) och inte stirra enbart i skärmen!

Read more  

Stayed februari 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Royal Viking H, General Manager på Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet  februari 02, 2016

Tack för att du tagit dig tid att betygsätta vårt hotell och ge oss återkoppling. Det glädjer oss mycket att du var nöjd i helhet med din vistelse. Dina åsikter och kommentarer värderar vi högt och berörd avdelning är meddelad för att se över förbättringar. Vi ser fram emot att få välkomna dig som vår gäst igen! Med vänlig hälsning, Christian Herslow, General Manager

Kerstin S
Stockholm, Sweden

"Stockholmsresa"

Reviewed januari 29, 2016    Trip type:  Ensam resenär

Jag valde detta hotell med tanke på läget vid Centralstationen eftersom jag reste med tåg. Jag bjöd några vänner på lunch i baren, eftersom det var min 81 födelsedag, och senare på middag på Stockholm Fisk. Em tillbringades på två museer. Rummets (519) storlek var en besvikelse.

Read more  

Stayed februari 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Royal Viking H, General Manager på Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet  januari 31, 2016

Tack för att du tagit dig tid att betygsätta vårt hotell och ge oss återkoppling. Grattis i efterskott! Det glädjer oss mycket att du var nöjd i helhet med din vistelse. Dina åsikter och kommentarer värderar vi högt och berörd avdelning är meddelad för att se över förbättringar. Vi ser fram emot att få välkomna dig som vår gäst igen! Med vänlig hälsning, Christian Herslow, General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC