Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 2260 traveler reviews

Nr 42 av 161 hotell i Stockholm

thumbs_up 70% of travelers recommend

Excellent

634

Very Good

996

Average

459

Poor

124

Terrible

47
Jobb
711
Par
655
Ensam resenär
150
Familj
396

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Välj rum mot frukostmatsalen om du inte tycker om dagsljus (LoPhbg)
    Sun May 08 03:52:03 CDT 2016
  • Vi disponerde två rum på olika våningar. Båda trevliga och tysta. (Lars S)
    Sun Apr 24 06:33:45 CDT 2016
  • Jag hade tänkte njuta av bastun och inomhuspoolen, men rusade för snabbt. Det får jag göra nästa gång! (Yvonne F)
    Mon Mar 14 10:19:06 CDT 2016
  • Vi bodde på vån 6, tyst och bra (Nisse2014)
    Wed Nov 25 06:53:24 CST 2015
  • Ta ett annat! (Susanne P)
    Sun Oct 04 21:39:27 CDT 2015
Traveler Photos
The Standard Twin Room at the Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Lobby at the Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Lobby at the Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Lobby at the Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Lobby at the Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Linda M
Stockholm, Sweden

"Affärsresa"

Reviewed maj 25, 2016    Trip type:  Jobb

Suveränt läge precis bredvid centralstationen, väldigt nära till all kommunikation. Rent och fräscht hotell med lite lyxkänsla. Stor fin frukostbuffe. Trevlig och hjälpsam personal. Väldigt prisvärt boende mitt i centrala Stockholm.

Read more  

Stayed juni 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Leif W
Skövde, Sweden

"Utmärkt läge centralt i Stockholm, trots sin storhet känns det familjärt och välkomnande"

Reviewed maj 22, 2016    Trip type:  Jobb

Välkomnande hotell med en fantastisk serviceinriktad personal som alla gör sitt bästa för att du ska trivas och må bra. Och de lyckas väldigt bra med det :) Passar lika bra för affärsresenären som för familjen.

Read more  

Stayed juni 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC