Vi har belönats med priset "Danmarks ledande affärshotell 2017" av World Travel Awards

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Köpenhamn

Omdömen

Läs om vad andra resenärer anser om vårt hotell. Nu när vi har lagt in TripAdvisor på vår sida är det lättare för gäster att lämna omdömen och söka efter information om sina resor, i alla delar av världen. På denna sida kommer du att hitta omdömen om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Köpenhamn, och kunna se hur andra gäster har bedömt oss. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa omdömen när du planerar nästa vistelse hos oss. Oavsett om du reser i arbetet eller på semester ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 2209 traveler reviews

Nr 38 av 117 hotell i Köpenhamn

Magisk

420

Mycket bra

969

Medelmåttigt

555

Dåligt

188

Hemskt

77
Jobb
853
Par
548
Ensam resenär
135
Familj
351

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Väljer man rum mot vattnet så störs man mycket av trafiken (mycket sirener) om man har fönstret öppet, (rummet var väldigt varmt) (Carina N)
    Sun Aug 13 05:32:29 CDT 2017
  • ett rum med utsikt mot Amager (Janne G)
    Sat May 20 03:30:59 CDT 2017
  • Rum högt upp med utsikt. (Matsan)
    Mon Mar 14 03:21:58 CDT 2016
  • Radisson var först med fri wi-fi utan dem hade det förmodligen fortfarande varit dyrt med wi-fi! (Roger K)
    Mon Feb 08 19:47:57 CST 2016
  • Vi bodde på 23e våningen med utsikt över hela Köpenhamn - fantastiskt (Bengt E)
    Tue Nov 17 07:45:51 CST 2015
Traveler Photos
Rooftop View at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Meeting Rooms Area at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Meeting Rooms Area at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Front Desk at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Lobby at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Günther M
Stockholm

"Favorit som levererar!"

Reviewed november 10, 2017     Trip type:  Jobb

Bra personal, perfekt läge om du vill ta en löprunda längs vattnet bakom Christiania, riktigt bra gym tack vare fitnessdk som finns i huset och ingår, riktigt bra bra frukost och helt okej lobbybar. 15 minuters promenad från Rådhusplatsen utgör en schysst promenad om du vill in till city

Read more  

Stayed december 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Service Manager , Receptionist på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet  november 12, 2017

Kære Günther. Tak for at have givet dig tid til at anmelde vores hotel. Det glæder os at du har haft et godt ophold og kan lide vores placering. Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen. Venlig hilsen, Clara Frederiksen Radisson Blu Scandinavia

allanpreussen

"Allan Preussen"

Reviewed november 06, 2017     Trip type:  Par

Trevligt hotell med bra standard, rent och snyggt. Frukostbuffén var riktigt bra med mycket att välja på och allt kändes färskt (bra jobbat med en kaffekanna på varje bord!), även om den var lite dyr att lägga till. Rummet var ljust och fint, inte ultramodernt men kändes inte utdaterat heller. Fanns småsaker jag märkte som en halvdålig kran i badrummet, läslampor vid sängen som blev skållheta efter några minuter (kanske skulle vara LED istället för halogen), ett fönster som inte hade säkerhetsspärr mer än en sån där metallhake man krokar i själv, trots att rummet var på 24:e våningen. Den där sista kändes lite olustig, men i övrigt var det inga saker jag kan säga att jag störde mig på. Läget var väl inte det absolut bästa, lite långt till centrum och en del av de saker vi hade planerat, men det fanns möjlighet att låna cyklar om man inte ville ta taxi. Trevligt med en bensinmack som granne också när man vill ha lite billigare kvällsmat till rummet. Parkeringen var stor och rymlig, men för det priset man betalade hade jag nog sett lite förbättringar. Bortsett från bommar för in/utpassering kunde vem som helst kunde komma åt ytan, såg ofta folk som genade tvärs över så det kändes inte helt säkert. Lyktstolpar och träds placering gjorde mig lite nojig för fågelspillning. Nu är jag extremt petig men som sagt, prislappen borde ge mig lite mer tillbaka. Som helhet var allting väldigt bra. Stannade bara en natt, men känner ändå att jag gärna bor här igen om jag har vägarna förbi.

Read more  

Stayed december 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Service Manager , Receptionist på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet  november 12, 2017

Kære Allan Pruessen. Mange tak for at have taget dig tid til at kommentere på dit ophold. Det glæder os at læse at i kunne lide vores Super Breakfast Buffet, og at i havde godt ophold. Vi er dog kede af at du ikke fandt vores parkerings faciliteter optimale og at der var nogle mangler på jeres værelse. Vi takker for dine kommentarer til forbedringer, da disse giver os mulighed for at rette op på eventuelle mangler. Vi håber på at kunne byde jer velkommen igen, og give jer en oplevelse udover det sædvanlige. Venlig hilsen, Clara Frederiksen Radisson Blu Scandinavia

Magnus v
Löddeköpinge, Sverige

"Familjehelg"

Reviewed november 05, 2017     Trip type:  Familj

Mycket bra hotell, vi bodde 2 vuxna och 2 barn i en Juniorsvit, priset var OK för det man fick. En Queensize och en utfällbar Queensize. Promenadavstånd till Centrum och Tivoli. Parkering för DKK 195 per dygn, vilket är relativt billigt i centrala Köpenhamn. Finns också 4 laddplatser för elbil, via EasyPark, 15kr/tim.

Read more  

Stayed december 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Service Manager , Receptionist på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet  november 12, 2017

Kære Magnus. Tak for din feedback, og for at have kommenteret på jeres ophold. Vi er utroligt glade for at i var tilfredse med jeres ophold hos os og at i kunne lide jeres juniorsuite. Vi håber på at kunne byde jer velkommen ingen en anden gang. Venlig hilsen, Clara Frederiksen Radisson Blu Scandinavia

BikeyHS
West coast

"Clean and fresh, luxurious feeling, excellent service."

Reviewed oktober 20, 2017     Trip type:  Jobb

Snyggt och lyxigt. Exceptionell service både i receptionen och concierge-disken. Fin frukostbuffé med jättefina tallrikar, saknade dock äggröra och vita bönor. Fin utsikt från rummet, med bra läsfåtölj vid fönstret.

Read more  

Stayed november 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Kattia Z, Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet  november 01, 2017

Kære BikeyHS, Det glæder os utrolig meget, at du var tilfreds med dit ophold. Det betyder meget for os, at du nød betjeningen fra vores hyggelige personale i receptionen og conciergen. Derudover er det dejligt at læse, at du kunne lide udsigten fra dit værelse samt morgenbuffeten. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Venlig hilsen, Kattia, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

evasusannat
Risskov, Danmark

"Ett rum med utsikt"

Reviewed oktober 17, 2017     Trip type:  Jobb

Vacker utsikt åt alla håll över Amager och Köpenhamn från mitt rum på 25 våningen. Allergivänligt. Fin frukost och god service. Lite slitet badrum på hotellet, men allt var rent och i fin övrig standart.

Read more  

Stayed november 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Kattia Z, Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet  oktober 18, 2017

Kære Evasusannat, Tak for din feedback og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold. Det glæder os at læse at du nød dit ophold hos os, udsigten fra dit værelse, morgenmad og den service, der leveres af vores medarbejdere. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen, Kattia, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC