Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo

Omdömen

Läs om vad andra resenärer anser om vårt hotell. Nu när vi har lagt in TripAdvisor på vår sida är det lättare för gäster att lämna omdömen och söka efter information om sina resor, i alla delar av världen. På denna sida kommer du att hitta omdömen om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo och kunna se hur andra gäster har bedömt oss. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa omdömen när du planerar nästa resa med oss. Oavsett om du reser i arbetet eller på semester ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 2626 traveler reviews

Nr 45 av 106 hotell i Oslo

Magisk

604

Mycket bra

999

Medelmåttigt

624

Dåligt

258

Hemskt

141
Jobb
941
Par
733
Ensam resenär
167
Familj
419

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Besök i baren på översta våningen är ett måste (Nils G)
    Tue Sep 27 10:24:42 CDT 2016
  • Högre våningar har sämre standard än de lägre (enbomdavid)
    Wed Jan 20 15:26:11 CST 2016
  • Bo på annat hotell eller långt ned i detta! (Sten L)
    Mon Nov 03 04:45:12 CST 2014
  • Naturligtvis så högt upp som möjligt med tanke på utsikten. (Dalmas4U)
    Tue Oct 28 05:45:10 CDT 2014
  • Vi har bott hör tidigare och tycker de flesta rummen är likvärdiga. (Susanne25025)
    Sun Aug 24 07:34:07 CDT 2014
Traveler Photos
Summit Bar at the Radisson Blu Scandinavia Hotel
Street at the Radisson Blu Scandinavia Hotel
Lobby at the Radisson Blu Scandinavia Hotel
Summit Bar at the Radisson Blu Scandinavia Hotel
The Pool at the Radisson Blu Scandinavia Hotel

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Jan M
Västerås, Sweden

"Bästa läge i Oslo och suverän skybar."

Reviewed augusti 27, 2018     Trip type:  Par

Bästa läge i Oslo, trevlig personal och suverän skybar. Vi hade ett standardrum som var rätt trist . Under vårt besök (semestersäsong) var det inte den trevligaste atmosfären i frukostmatsalen med trängsel och hög ljudnivå. OK utbud men inte mer. Ganska stökigt även vid poolen med mycket småbarnsfamiljer. Hotellet saknar egna parkeringar och parkeringsgaraget intill hotellet var extremt dyrt.

Read more  

Stayed augusti 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarade på det här omdömet  augusti 29, 2018

Kjære Jan M, Tusen takk for din ærlige tilbakemelding, det er kun ved hjelp av gjestenes tilbakemeldinger vi kan arbeide for å stadig forbedre oss. Vi fokuserer hver dag på at hver eneste gjest skal føle seg sett og velkommen hos oss. Vi håper du har en mulighet til å besøke oss igjen ved en senere anledning! Vennlig hilsen Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

homayounminapoor

"Hommis"

Reviewed augusti 18, 2018     Trip type:  Jobb

Super nöjd och jätte bra hotel med service och alltStora rum och luftiga med bra luftconditioneringBra lyseMånga hissar och man behöver inte vänta alldeles för längeBra fruktost och massa och välja

Read more  

Stayed augusti 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarade på det här omdömet  augusti 21, 2018

Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi fokuserer hver dag på at hver eneste gjest skal føle seg sett og velkommen hos oss, og da er det ekstra hyggelig å høre at vi lykkes. Vi skal dele dine kommentarer med alle våre flotte medarbeidere! Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning! Vennlig hilsen Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

sorens985
Karlstad, Sverige

"Mycket bra"

Reviewed augusti 02, 2018     Trip type:  Ensam resenär

Bra läge, bra service, rent och snyggt, kanske skulle rummet jag bodde på renoveras. Men jag tror att renoveringar pågår på andra våningar. Jag har bott på det här hotellet säkert 30 ggr och har oftast haft nyrenoverade rum

Read more  

Stayed juli 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarade på det här omdömet  augusti 17, 2018

Kjære Sorens, Tusen takk for din ærlige tilbakemelding, det er kun ved hjelp av gjestenes tilbakemeldinger vi kan arbeide for å stadig forbedre oss. Vi fokuserer hver dag på at hver eneste gjest skal føle seg sett og velkommen hos oss. Vi håper du har en mulighet til å besøke oss igjen ved en senere anledning! Vennlig hilsen Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC