Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo

Omdömen

Läs om vad andra resenärer anser om vårt hotell. Nu när vi har lagt in TripAdvisor på vår sida är det lättare för gäster att lämna omdömen och söka efter information om sina resor, i alla delar av världen. På denna sida kommer du att hitta omdömen om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo och kunna se hur andra gäster har bedömt oss. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa omdömen när du planerar nästa resa med oss. Oavsett om du reser i arbetet eller på semester ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Rating

Based on 2714 traveler reviews

Nr 45 av 107 hotell i Oslo

Magisk

639

Mycket bra

1033

Medelmåttigt

632

Dåligt

261

Hemskt

149
Jobb Jobb
977
Par Par
753
Ensam resenär Ensam resenär
177
Familj Familj
430

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Besök i baren på översta våningen är ett måste(Nils G)
    3.0 Tue Sep 27 10:24:42 CDT 2016
  • Högre våningar har sämre standard än de lägre(enbomdavid)
    3.0 Wed Jan 20 15:26:11 CST 2016
  • Bo på annat hotell eller långt ned i detta!(Sten L)
    3.0 Mon Nov 03 04:45:12 CST 2014
  • Naturligtvis så högt upp som möjligt med tanke på utsikten.(Dalmas4U)
    4.0 Tue Oct 28 05:45:10 CDT 2014
  • Vi har bott hör tidigare och tycker de flesta rummen är likvärdiga.(Susanne25025)
    4.0 Sun Aug 24 07:34:07 CDT 2014
Traveler Photos
Summit Bar at the Radisson Blu Scandinavia Hotel
Street at the Radisson Blu Scandinavia Hotel
Lobby at the Radisson Blu Scandinavia Hotel
Summit Bar at the Radisson Blu Scandinavia Hotel
The Pool at the Radisson Blu Scandinavia Hotel

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:
Pioneer57523291235

Pioneer57523291235
Oslo, Norge

"Januari möte"

rating Reviewed januari 29, 2019   Trip type: Jobb

Bra plats att ha större möten. Bra lunch och frukost.Bekvämma sängar, lungt och på rummet nattetid.Störrande ljud dagtid av byggnads arbeten eftersom remont utfördes på våningar ovanför med borrning.

Läs mer  

Stayed januari 2019

Rum  Rum

Standard  Standard

Sovkvalitet  Sovkvalitet

Läge  Läge

Renlighet  Renlighet

Service  Service

Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarade på det här omdömet  januari 30, 2019

Dear Guest, Thank you very much for sharing your experience with us and for staying at The Radisson Blu Scandinavia, Oslo. I greatly appreciate your feedback both positive and constructive as this becomes a great tool in our continuous efforts to provide the finest personalized service and ensure each guest experiences a true Radisson Blu experience. Thank you once more for sharing and we all look forward to welcoming you back again the next time you travel to Oslo.Sincerely, Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC