Radisson Blu SkyCity Hotell, Arlanda Airport

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu SkyCity Hotell, Arlanda Airport och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1274 traveler reviews

Nr 4 av 9 hotell i Arlandastad

  • GreenLeader Gold GreenLeader Gold

Magisk

522

Mycket bra

546

Medelmåttigt

161

Dåligt

32

Hemskt

13
Jobb
562
Par
288
Ensam resenär
151
Familj
186

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Be om att få rum mot start/landningsbanan. (Jerry S)
    Wed Jul 26 10:33:30 CDT 2017
  • Det du betalar extra för ett business rum är tyvärr inte värt pengarna. (Insidern)
    Mon Jul 24 09:29:28 CDT 2017
  • Boka i god tid, och vrid på Aircondition om du vill ha ett svalt rum lagom till sängdags (Bo F)
    Thu May 18 08:06:27 CDT 2017
  • Långa korridorer, om du vill slippa gå långt så välj våning 4 nära receptionen. Gymmet är på våning 5 för den som vill träna. (stockholm99)
    Wed May 17 03:08:08 CDT 2017
  • Alla rum är väldigt fina, så det går inte att välj ut något specifikt rum som är bättre eller sämre än något annat. (peter b)
    Thu Apr 13 00:42:45 CDT 2017
Traveler Photos
Lobby
Standard room Urban style
Hotellrum
SATS gym
Familjerum

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

torsteng659
Hedemora, Sverige

"Torsten Gunnerius"

Reviewed augusti 11, 2017     Trip type:  Par

Hotellet helt OK, städat snyggt motsvarar förväntningarna, bästa läget bör du är på resa Inredning fräsch, modern och funktionell Byt lev av kött, skicka serveringspersonal i restaueangen på charmkurs

Read more  

Stayed september 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Renlighet

RadissonBluArlandia, Receptionschef på Radisson Blu SkyCity Hotel, Arlanda Airport, svarade på det här omdömet  augusti 16, 2017

Hej Torsten, Tack för att du valde att bo hos oss på Radisson Blu Sky City Hotel på Arlanda. Jag såg att du verkar vara mycket missnöjd med ditt restaurangbesök och ber därför om att få komma i kontakt med dig. Vi ser väldigt allvarligt på det du skriver ovan då det absolut inte är så vi vill uppfattas som. Du får gärna meddela mig vilket telefonnummer du kan nås på och under vilka tider. Jag ser fram emot att få prata med dig och vore tacksam över att få kontakt med dig. Med bästa hälsningar och med önskan om en fortsatt trevlig torsdag, Torsten! Steffen Sander Cluster Front Office Manager Radisson Blu Arlandia & Radisson Blu Sky City Hotel steffen.sander@radissonblu.com

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC