MENY

Radisson Blu Strand Hotell, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Strand Hotell, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 828 traveler reviews

nr 37 av 161 hotell i Stockholm

thumbs_up 73% of travelers recommend

Excellent

265

Very Good

363

Average

128

Poor

56

Terrible

16
Jobb
238
Par
304
Ensam resenär
45
Familj
117

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Välj en hörnsvit! Om inte, en svit långt ifrån hissen. (JennyA8)
    Sat Jul 18 00:25:08 CDT 2015
  • Rekommenderar utsikt över Riddarfjärden (Pontus B)
    Wed Mar 18 07:13:00 CDT 2015
  • Rum med utsikt mot vattnet är att föredra. (matfantasten)
    Sun Mar 08 06:02:41 CDT 2015
  • Bor man granne med Nybroviken är det ett absolut plus att ha ett rum mot vattnet, även om det kostar. Då det ligger båtar med motorer som ibland går på tomgång strax utanför kan då ett högt läge vara bra. (ToWest)
    Tue Jan 07 05:43:39 CST 2014
  • Ett standardrum motsvarar inte 5-star. Det finns dock dyrare såsom superior och business, de kanske håller den standarden. (CamillaLejon)
    Sun Oct 20 12:59:42 CDT 2013
Traveler Photos
aan de kade
taxiboten voor de deur
op plein voor de deur
The view from our room
Anniversary message

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Hakan W
Fårösund, Sweden

"Jobbresa"

Reviewed januari 23, 2016    Trip type:  Jobb

Det är ett bra hotell men lite tråkigt med dålig personal i receptionen. Det som är bra är frukosten och servicen i restaurangen. Maten i restaurangen är bra men förhållande till priset så ligger det nog högt skulle jag vilja säga.

Read more  

Stayed februari 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RBStrand, Kundansvarig på Radisson Blu Strand Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet  januari 27, 2016

Hej Hakan, Tack för ditt omdöme. Vi beklagar verkligen att du inte tyckte receptionspersonalen var tillmötesgående och tar åt oss av din feedback. Kul att du gillade restaurangen. Välkommen tillbaka!

Anders O
Malmö, Sweden

"Centralt beläget hotell"

Reviewed januari 08, 2016    Trip type:  Familj

Läget är kanon med nära till centrum och många museum. Utsikten från superior rummet var strålande. Frukosten var mer anpassad för vuxna än barn. Saknas gym, bastu finns men var väldigt liten. Bra hotel men lever inte riktigt upp till priset.

Read more  

Stayed februari 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RBStrand, Kundansvarig på Radisson Blu Strand Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet  januari 13, 2016

Tack, Anders, för ditt betyg och din feedback! Trist såklart att du inte tyckte priset riktigt matchade dina förväntningar, men samtidigt roligt att du tyckte om vårt läge vid vackra Nybroviken så mycket. Du är så välkommen tillbaka!

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC