Grand Travel Award vinnare: bästa internationella hotellkedja 2017

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 5451 traveler reviews

Nr 14 av 155 hotell i Stockholm

Magisk

3166

Mycket bra

1875

Medelmåttigt

306

Dåligt

63

Hemskt

41
Jobb
1344
Par
2320
Ensam resenär
234
Familj
790

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Från 10 våning och uppåt är det fantastisk utsikt (Mikael M)
    Sun Oct 07 09:40:54 CDT 2018
  • Rum högt upp (alltid en bra hiss, om inte hissarna är katastrof (Bo N)
    Thu Sep 13 13:48:53 CDT 2018
  • Rummen mot Statshuset har bäst utsikt (Brigitte650)
    Thu May 03 23:09:22 CDT 2018
  • Välj Superior rum, högt upp, om du vill ha fin utsikt över Riddarfjärden/Stadshuset (kersax)
    Tue Mar 27 09:15:19 CDT 2018
  • Välj gärna business klass och med bra utsikt (Rolri)
    Sun Feb 18 05:07:11 CST 2018
Traveler Photos
The Radisson Blu Waterfront Hotel
Street at the Radisson Blu Waterfront Hotel
The Superior Double Room at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Wander15217340817

"Toppenbra hotell!"

Reviewed november 16, 2018     Trip type:  Jobb

Toppenbra hotell! Perfekt läge i synnerhet när man rest långt med tåget. Utmärkt service av proffsig personal, i alla yrkeskategorier. Frukosten var fräsch och god, hade precis det som jag förväntar mig av en frukostbuffé.

Read more  

Stayed november 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

ABjurling

"Medlemsprogram?"

Reviewed november 09, 2018     Trip type:  Jobb

Jag bor regelbundet på detta hotell och är medlem sedan mer än 10 år tillbaka Jag har trots det aldrig blivit igenkänd som medlem och jag får alltid frågan ”har du bott här förut?” Det är den enda kritiken jag har på fettsnål övrigt väldigt trevliga hotell.

Read more  

Stayed november 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Virve A
Borlänge

"Bra läge"

Reviewed november 08, 2018     Trip type:  Par

Fint hotell som ligger alldeles invid centralstationen. Dyrt och kanske inte helt prisvärt då det inte utmärkte sig särskilt från andra hotell. Stora fönster in emot en gång och kontor, väldigt tråkigt. Väl ljudisolerat, rent och fint. Bra bemötande.

Read more  

Stayed november 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC