Grand Travel Award vinnare: bästa internationella hotellkedja 2017

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 4760 traveler reviews

Nr 9 av 154 hotell i Stockholm

Magisk

2767

Mycket bra

1650

Medelmåttigt

266

Dåligt

50

Hemskt

27
Jobb
1159
Par
2022
Ensam resenär
209
Familj
689

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Tunna kuddar är alltid en nackdel. Städ glömde en matta en dag. En annan dag glömde man städnyckeln kvar i vårt lås. (anders471)
    Sat Aug 26 04:57:41 CDT 2017
  • Boka gärna rum med utsikt för det finns rum med väldigt tråkig utsikt på hotellet också! (Lars1264)
    Tue Jun 06 21:38:36 CDT 2017
  • Frontside med utskikt (BiRo01)
    Tue Mar 28 11:07:44 CDT 2017
  • Business rum på översta våningarna (goldmann)
    Wed Feb 08 09:28:52 CST 2017
  • Boka ett rum med utsikt mot Riddarfjärden! (PeterJonsson)
    Sun Feb 05 04:27:52 CST 2017
Traveler Photos
Street at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel
The Junior Suite at the Radisson Blu Waterfront Hotel
The Radisson Blu Waterfront Hotel

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Eva Ö
Eksjö, Sverige

"välbeläget hotell vid centralstationen"

Reviewed november 18, 2017     Trip type:  Jobb

Toppenläge. Nära till shopping och sevärdheter. Lugnt och skönt, särskilt på högre våningar. Superb frukost med massa foda fräscha alternativ och toppenfin service. Gymmet litet och trångt med få möjligheter.

Read more  

Stayed december 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RdBluWaterfront, Front Office Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet  november 19, 2017

Bästa Eva, Först och främst tack för att du valde att bo hos oss på Radisson Blu Waterfront Hotel under din senaste vistelse i Stockholm. Feedback från våra gäster är väldigt viktigt för oss i vår strävan att bli ännu bättre. Vi är mycket tacksamma över att du tagit dig tid att utvärdera och ge synpunkter på din vistelse. Det gör mig verkligen jätteglad att se att du överlag var nöjd med din vistelse. Vi jobbar väldigt hårt med att erbjuda bästa möjliga service samt att genuint bry oss om alla våra gäster. Jag kommer att vidarebefordra dina fina siffror och kommentarer angående personalen till mitt fantastiska team för att sprida denna positiva anda! Har du några planer på att besöka Stockholm snart igen? Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller om jag i så fall kan hjälpa till med framtida bokningar. Än en gång stort tack för fantastiska betyg och vi ser alla mycket fram emot att välkomna dig snart igen! Vänliga hälsningar, Sara

carljohane980
Stockholm, Sverige

"Stockholms besök"

Reviewed november 17, 2017     Trip type:  Jobb

Utmärkt hotell med fantastisk centralt läge. Hög service nivå och trevlig personal. Rymliga och renliga rum. Bra sängar och trevlig frukost buffe. Enkelt att ta sig till hotellet som ligger precis vid centralstationen och Arlanda express

Read more  

Stayed december 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RdBluWaterfront, Front Office Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet  november 19, 2017

Bäste Carl, Först och främst tack för att du valde att bo hos oss på Radisson Blu Waterfront Hotel under din senaste vistelse i Stockholm. Feedback från våra gäster är väldigt viktigt för oss i vår strävan att bli ännu bättre. Vi är mycket tacksamma över att du tagit dig tid att utvärdera och ge synpunkter på din vistelse. Det gör mig verkligen jätteglad att se att du var nöjd med din vistelse. Vi jobbar väldigt hårt med att erbjuda bästa möjliga service samt att genuint bry oss om alla våra gäster. Jag kommer att vidarebefordra dina fina siffror till mitt fantastiska team för att sprida denna positiva anda! Har du några planer på att besöka Stockholm snart igen? Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller om jag i så fall kan hjälpa till med framtida bokningar. Än en gång stort tack för fantastiska betyg och vi ser alla mycket fram emot att välkomna dig snart igen! Vänliga hälsningar, Sara

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC