Grand Travel Award vinnare: bästa internationella hotellkedja 2017

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 4671 traveler reviews

Nr 8 av 154 hotell i Stockholm

Magisk

2722

Mycket bra

1615

Medelmåttigt

260

Dåligt

48

Hemskt

26
Jobb
1132
Par
1985
Ensam resenär
205
Familj
676

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Tunna kuddar är alltid en nackdel. Städ glömde en matta en dag. En annan dag glömde man städnyckeln kvar i vårt lås. (anders471)
    Sat Aug 26 04:57:41 CDT 2017
  • Boka gärna rum med utsikt för det finns rum med väldigt tråkig utsikt på hotellet också! (Lars1264)
    Tue Jun 06 21:38:36 CDT 2017
  • Frontside med utskikt (BiRo01)
    Tue Mar 28 11:07:44 CDT 2017
  • Business rum på översta våningarna (goldmann)
    Wed Feb 08 09:28:52 CST 2017
  • Boka ett rum med utsikt mot Riddarfjärden! (PeterJonsson)
    Sun Feb 05 04:27:52 CST 2017
Traveler Photos
Street at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel
The Junior Suite at the Radisson Blu Waterfront Hotel
The Radisson Blu Waterfront Hotel

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

512piaw

"Superhotell"

Reviewed september 12, 2017     Trip type:  Familj

Bra rymliga rum, rent och snygg bra service och säkerhet, bästa frukosten på länge det fanns det mesta��������, Kommer att återvända till detta Hotell nästa gång jag och min man kommer till Stockholm.

Read more  

Stayed oktober 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RdBluWaterfront, Guest Relations Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet  september 14, 2017

Hej bästa gäst, Vad glada vi blir över att era fina ord om vårt hotell. Vi har kämpat hårt för att få frukosten till vad den är idag. Vi kämpar även för att alla ska ha en säker och så trevlig vistelse hos oss. Ser kärt framemot ert nästa besöka. Med vänliga hälsningar, The Waterfront Team

gorank151
Skutskär, Sverige

"God service, trevlig atmosfär"

Reviewed september 11, 2017     Trip type:  Jobb

Trevligt bemötande av personalen i reception och frukostmatsalen. Man kände sig som stamgäst. Frukosten hade stort utbud. Saknade inget. Rummet bra städat och med fin design. Det enda som var negativt var utsikten, men jag kunde sova gott i alla fall. Men det är nog hälften av rummen som har tråkig utsikt. Får försöka med att få ett "Waterfront" rum nästa gång.

Read more  

Stayed oktober 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

marwen359

"Fint men dyrt"

Reviewed september 07, 2017     Trip type:  Jobb

Mycket bra hotell. Extra plus för bagageförvaring som är säker och trygg. Fräscha fina rum. Frukosten innehåller allt du kan önska dig. Det enda jag skulle önska ytterligare är lite fluffigare täcken.

Read more  

Stayed oktober 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RdBluWaterfront, Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet  september 08, 2017

Bästa marwen359, Tack för att du delat med dig av din vistelse hos oss här på TripAdvisor. Det glädjer mig att se din återkoppling om hur nöjd du var med allt från möjligheten att förvara era väskor till frukosten. Hoppas vi får välkomna dig igen nästa gång du bor på hotell i Stockholm. Bästa Hälsningar Jessica Froby, Rooms Division Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC