Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 3396 traveler reviews

Nr 7 av 162 hotell i Stockholm

thumbs_up 92% of travelers recommend
  • Traveler's Choice Traveler's Choice

Excellent

1989

Very Good

1170

Average

187

Poor

31

Terrible

19
Jobb
830
Par
1421
Ensam resenär
146
Familj
491

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Superiorrum ha fönstren mot vattnet, underbar utsikt, men annars precis likadana som vanliga rum. (saijuli)
    Wed Apr 13 12:43:10 CDT 2016
  • Ta ett lite dyrare rum med utsikt, det är värt pengarna! (Kenneth K)
    Sat Mar 26 07:26:31 CDT 2016
  • Högt upp med utsikt mot Stadshuset (mgm42)
    Wed Mar 16 01:47:03 CDT 2016
  • I ett business classrum får du en vidunderlig utsikt över Stockholm som motiverar merkostnaden (Stefan E)
    Sun Mar 13 07:22:06 CDT 2016
  • Rummen högre upp i hotellet har fin utsikt. (262Eva)
    Wed Feb 03 21:07:13 CST 2016
Traveler Photos
The Radisson Blu Waterfront Hotel
Street at the Radisson Blu Waterfront Hotel
Lobby at the Radisson Blu Waterfront Hotel
The Radisson Blu Waterfront Hotel
The Superior Double Room at the Radisson Blu Waterfront Hotel

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Eva Tellstrom S
Lund, Sweden

"Troligen bästa hotellet i Stockholm"

Reviewed april 25, 2016    Trip type:  Familj

Hotellet har ett otroligt bra läge, centralt men ändå tyst. Atmosfären är bra och välkomnande vart och vem du än vänder dig till. Sover som en stock och vaknar utvilad, vandrar ner till frukosten som är extra allt! Otroligt smakfullt, dock i lite livlig och stimmig miljö.

Read more  

Stayed maj 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RdBluWaterfront, Guest Service Agent på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet  april 27, 2016

Bästa Eva Tellstrom S, Först och främst, tack för att du valde att bo hos oss på Radisson Blu Waterfront Hotel under din senaste vistelse i Stockholm! Det gör mig oerhört glad att se att du känner dig som hemma här hos oss och att viktigaste av allt - att du har sovit gott om nätterna! Jag kommer att vidarebefodra dina fina ord till mitt team för att sprida denna positiva anda. Varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Danijela Andric Guest Service Agent

Anders L
Stockholm, Sweden

"Flashit på utsidan men med en hel del brister gällande service och bemötande"

Reviewed april 19, 2016    Trip type:  Jobb

I sig OK hotell men mycket folk och en rörig stämning. Bra frukostbuffe, dock med hemsk personal som kändes mest som att de ville fösa bort folk istället för att ge dem en skön och avkopplande frukoststund innan dagens arbete. kan inte rekomendera detta hotell till deras priser. Finns flera klart mer prisvärda hotell i city centre som bättre vet att ta hand om sina kunder!

Read more  

Stayed maj 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RdBluWaterfront, Guest Service Agent på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet  april 23, 2016

Bäste Anders L, Först och främst, tack för att du valt att bo hos oss på Radisson Blu Waterfront Hotel och tack för att du tagit dig tiden att utvärdera och ge synpynkter på din vistelse. Feedback från våra gäster är väldigt viktigt för oss i vår strävan att bli ännu bättre. Det är väldigt tråkigt att höra att servicen under frukosten inte levde upp till dina förväntningar. Vi jobbar väldigt hårt med att våra gäster ska ha en trevlig vistelse med oss och givetvis har frukosten en stor vikt i helhetsintrycket. Jag kommer självklart att vidarebefodra detta till den berörda avdelningen för att undvika att samma misstag sker igen. Du är varmt välkommen att maila mig personligen på danijela.andric@radissonblu.com om du önskar att diskutera saken vidare eller ifall du har några övriga frågor. Än en gång, tack för att du tagit dig tiden att skriva denna respons och tveka inte på att höra av dig ifall det finns ytterligare något jag kan hjälpa dig med. Bästa hälsningar, Danijela Andric Guest Service Agent

ami_ullman
Ösmo, Sverige

"Härlig hotel centralt"

Reviewed april 11, 2016    Trip type:  Par

Härligt nybyggt hotell med super trevlig personal. Frukosten var utsökt med hur mycket som helst att välja på. Baren var trevlig och lite "tillbakalutad" känsla. Toppenutsikt från 14:de våningen var magisk. Morgontidningar ingick men de hittade vi aldrig och lite för varmt på rummet men väldigt rent och snyggt och funktionsdugliga rum.

Read more  

Stayed maj 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RdBluWaterfront, Guest Service Agent på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet  april 19, 2016

Kära ami_ullman, Föst och främst, tack för att du valde att bo hos oss på Radisson Blu Waterfront Hotel! Vi är mycket glada och tacksamma över att du tagit dig tid att skriva dessa fina ord om din vistelse hos oss. Vad tråkigt att du inte fann tillräckligt med information för att ta del av morgontidningarna, till din nästa vistelse hjälper vi gladligen till med alla dina frågor. Tveka inte på att höra av dig till oss, vi finns alltid här för dig! Varma hälsningar, Danijela Andric Guest Service Agent

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC