MENY

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 3165 traveler reviews

nr 6 av 161 hotell i Stockholm

thumbs_up 92% of travelers recommend
  • Traveler's Choice Traveler's Choice
  • Certificate of Excellence 2015 Certificate of Excellence 2015

Excellent

1847

Very Good

1093

Average

175

Poor

31

Terrible

19
Jobb
743
Par
1327
Ensam resenär
141
Familj
465

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rummen högre upp i hotellet har fin utsikt. (262Eva)
    Wed Feb 03 21:07:13 CST 2016
  • Mycket bra utsikt över Stockholm från de högre våningarna! (mastermind81)
    Wed Jan 06 23:26:49 CST 2016
  • Be gärna om utsikt mot Stadshuset (Peter G)
    Mon Dec 21 01:13:19 CST 2015
  • Bra att bo högt upp, bo gärna i Business rum (Annmarieth)
    Sat Dec 12 12:20:02 CST 2015
  • Välj ett rum som har utsikt över vattnet / mot stadshuset. (Mats J)
    Wed Nov 18 04:53:10 CST 2015
Traveler Photos
photo1.jpg
photo0.jpg
null
null
null

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

aneher
vimmerby

"Centralt boende med toppenfrukost!!"

Reviewed januari 25, 2016    Trip type:  Par

toppenfrukost hjälpsam personal sköna sängar stort rum valuta för pengarna närheten till centralstationen (tåg) servicen tysta korridorer utsikten mot vattnet ordning och reda vid incheckningen mysig bar med trevlig personal

Read more  

Stayed februari 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RdBluWaterfront, Guest Service Agent på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet  februari 01, 2016

Hej Aneher, Tack för att du valde att bo hos oss på Radisson Blu Waterfront Hotel under din senaste vistelse i Stockholm. Det gör mig verkligen jätteglad att se att du var nöjd med din vistelse. Vi jobbar väldigt hårt med att erbjuda bästa möjliga service samt att genuint bry oss om alla våra gäster. Jag kommer att vidarebefordra dina fina ord till mitt team för att sprida denna positiva anda! Behöver du hjälp med kommande bokningar så tveka inte att kontakta mig personligen så hjälper jag dig med dina framtida bokningar. - Oscar.malmqvist@radissonblu.com Hälsningar, Oscar Malmqvist Front Desk.

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC